El segon premi de la Grossa toca a Salou i a altres pobles de Tarragona

El número és el 04.536, i ha suposat una pluja de milions a les nostres comarques

 

El número agraciat amb el segon premi de la Loteria de Nadal d'enguany és el 04.536. Ha caigut, entre altres, a Calafell, Falset, Salou i Vinyols i els Arcs. També s'ha venut a poblacions com Deltebre, a les Terres de l'Ebre. El sorteig s'ha seguit en directe a delCamp.cat en aquest minut a minut. Una administració molt jove en ple nucli urbà de Salou ha repartit 1.250.000 euros, corresponent a una sèrie del segon premi de la Rifa de Nadal.


Hi ha hagut alegria i sorpresa a l'administració Ginés de Salou, la número 3, ubicada al cèntric carrer Barcelona. Només conèixer-se la notícia, el telèfon no ha parat de sonar i l'oficina s'ha omplert de mitjans de comunicació, en un territori on cada any la grossa passa de llarg, i d'alguns vianants encuriosits que hi treien el cap davant tanta expectació. De client afortunat, de moment, però, no n'ha aparegut cap. Malgrat obrir fa només sis anys, aquesta administració ja ha repartit dos premis importants.

 

L'any 2013 van donar un cinquè premi i aquest cop ha estat un segon. L'administrador, Amadeu Jové, no se'n sabia avenir. Ja han destapat el cava i omplert l'oficina de papers fent propaganda de la venda del número 04536 -premiat amb 125.000 euros per dècim. Les vendes de loteria en aquesta administració enguany s'havien disparat, fins a un 47%.

 

Molta gent s'ha acostat a l'administració agraciada de Salou. | Carla Bergadà

Els propietaris de l'administració salouenca, eufòrics. | Carla Bergadà

 

La sort també ha beneficiat l'administració del carrer del Mar de Calafell i l'estanc del número 3 del carrer Miquel Barceló, de Falset. També hi ha hagut sort al Baix Camp, al número 7 de l'avinguda de Reus de la localitat de Vinyols i els Arcs. A l'Ebre, la fortuna ha arribat a l'administració de l'avinguda de les Goles de l'Ebre, 239, de Deltebre. Salou s'ha endut bona part del premi i l'eufòria a l'administració de loteria era molt notable. A Calafell ja hi ha hagut les primeres reaccions al quiosc del carrer del Mar. Ricardo Amaral, propietari de l'establiment, lluïa orgullós el número venut.

 

Ricardo Amaral ha venut el segon premi de la Loteria. | Marc Guitart.

 

La petita Papereria Mimo del nucli Calafell Poble ha celebrat aquest dijous la venda de quatre dècims del 04536, agraciades amb el segon premi de la grossa de Nadal. El responsable del negoci no se’n sabia a venir quan poc després d’un quart de dotze l’han avisat que havia repartit aquest pessic de sort. El cava i les felicitacions s’han allargat durant tot el matí, a l’espera que algun dels afortunats s’apropés a l’establiment, però cap d’ells s’ha deixat veure. Ricardo Amaral, responsable del negoci, ha explicat que els dècims s’han venut a través de la màquina, com tots els números que distribueix aquesta papereria, i augura que els agraciats són veïns del municipi. «Estic molt emocionat», ha afirmat, vestit amb la samarreta que l’identifica com a venedor del premi.

 

Els propietaris de l'administració de Vinyols i els Arcs també han celebrat el premi. | Carla Bergadà

 

Aquest dijous, dos premis també han esquitxat, lleugerament, dues localitats tarragonines. Al Catllar s'ha venut un dècim del 60272, cinquè premi, mentre que a Batea, a les Terres de l'Ebre, s'ha venut també un dècim del 59444.Comentaris

envia el comentari