Torna l'ambient fred o fresc a les comarques de Tarragona

Les temperatures baixaran clarament entre dijous i divendres, especialment les temperatures nocturnes
Les temperatures baixaran clarament a mitjans de setmana | cedida

 

Després d'una Setmana Santa amb temps molt estable i unes temperatures molt agradables, aquesta setmana notarem una clara davallada de les temperatures, especialment entre dijous i divendres, i haurem de tornar a treure les jaquetes a primeres hores del dia a moltes comarques.


Una massa d'aire fred procedent del nord d'Europa afectarà Catalunya a mitjans d'aquesta setmana. Les temperatures baixaran clarament a totes les comarques i ens plantarem amb valors entre 2 i 5 graus per sota de les temperatures normals per l'època. La baixada de les temperatures es notarà especialment durant les nits. Aquest canvi en les temperatures i l'arribada de la massa més freda també farà augmentar els núvols. Demà dimecres a primera hora del matí, els núvols serien abundants a les comarques tarragonines i no és impossible que acabi caient algun plugim feble. Tot i així aquest canvi de temps poques precipitacions acabarà deixant.

 

Les nits més fredes s'esperen entre dijous i divendres. Les temperatures mínimes baixaran força a les comarques de l'interior i si el cel serè ho permet, poden acostar-se a temperatures mínimes al voltant dels 0 graus a zones altes de la Conca de Barberà o en alguns punts de les muntanyes de Prades. A les comarques de la costa les nits també seran sensiblement més fresques i les temperatures baixaran fins als 5 o 6 °C a molts sectors la nit de divendres. Tot i que es notarà menys, les temperatures diürnes també baixaran i amb prou feines arribarem als 15 o 17ºC a punts de la costa, res a veure amb les temperatures que hem tingut durant la Setmana Santa.
Comentaris

envia el comentari