Setmana complicada pels al·lèrgics al pol·len a les comarques tarragonines

La setmana marcada pel temps estable i les temperatures agradables dispararà els nivells de pol·len
Setmana complicada per les persones al·lèrgiques | cedida

 

A principis de primavera ja s'anunciava una temporada d'al·lèrgies molt complicada a Catalunya. Aquesta setmana de temps tranquil i temperatures molt agradables al migdia, faran que sigui una de les més complicades de la primavera i tindrem un pic dels nivells de pol·len a tot Catalunya.


Els nivells de pol·len aquesta setmana es dispararan a les comarques tarragonines. Aquesta setmana els pòl·lens del plàtan i del pi seran els que més destacaran i presentaran els seus nivells màxims a tot el territori. A tot Catalunya, més de mig milió de persones tenen patologies provocades pel pol·len, les molèsties comencen al febrer i s'allarguen fins als mesos d'estiu. Tot i així no tot són males notícies. Les pluges de la setmana passada i la bonança i la calor al migdia, les pol·linitzacions duraran menys temps de l'habitual i baixarà la intensitat amb els dies.

 

Si voleu més informació i voleu consultar la previsió setmanal del nivell de pol·len a diferents punts de Catalunya, el Punt d'informació Biològica (PIA) de la Universitat Autònoma de Barcelona, realitza setmanalment una predicció al seu web.
Comentaris

envia el comentari