Segona meitat de Setmana Santa amb ambient molt càlid

No s'espera pluja a les comarques del Camp de Tarragona durant el que queda de Setmana Santa
Últims dies de Setmana Santa amb ambient molt càlid | cedida

Si la primera meitat d'aquesta Setmana Santa ha vingut marcada per un temps molt tranquil a les comarques tarragonines, aquest tipus de temps ens acompanyarà fins al dilluns de Pasqua. El més destacable seran les temperatures que es mantindran altes tota aquesta setmana i fins a inicis de la pròxima setmana.


Pocs canvis en el temps el que resta de Setmana Santa a les comarques del Camp de Tarragona. En conjunt el sol dominarà a gran part del territori i només durant les tardes apareixeran algunes nuvolades cap a punts de muntanya i de l'interior sense més conseqüències. Les temperatures es mantindran sense gaires canvis amb un ambient càlid, temperatures que seguiran lleugerament per sobre de les normals per l'època de l'any en què ens trobem.

 

Pel que fa a dijous i divendres poques novetats. El sol dominarà el cel durant el matí, amb el permís d'algunes boires o boirines a primeres hores del dia a la primera línia de la costa. Durant la tarda les nuvolades creixeran cap a punts de muntanya, però no deixaran pluja.  El més destacat d'aquests dos dies seran les temperatures que arribaran al seu punt màxim. Les temperatures pujaran clarament per sobre dels 23 o 25 graus a punts de l'interior. A la costa el vent de marinada frenarà les temperatures fins als 20 o 22 graus de màxima. Pel que fa al cap de setmana, s'esperen pocs canvis. Domini del sol durant el matí i algunes nuvolades puntuals durant la tarda. Les temperatures es mantindran sense gaires canvis, amb un ambient càlid a les hores centrals del dia a tot el territori. Per acabar cal dir que aquest temps tranquil s'allargarà fins al dilluns de Pasqua i que per tant no haurem de patir per la pluja aquests últims dies de Setmana Santa a les comarques del Camp de Tarragona.
Comentaris

envia el comentari