Sant Jordi amb temps molt tranquil al Camp de Tarragona

Les temperatures seran molt agradables al migdia amb valors superiors als 20 graus a moltes comarques
Les roses i els llibres seran els protagonistes del cap de setmana. | Laia Solanellas

 

Moltes persones es troben pendents del temps que farà durant el dia de Sant Jordi i ja es pot anunciar una jornada amb temps molt tranquil a pràcticament tot el territori català. Aquest any el dia de Sant Jordi es presenta amb un augment dels núvols, però sense risc de pluja a les comarques de Tarragona


Els últims mapes del temps indiquen un dia de Sant Jordi amb un augment dels núvols. En conjunt s'espera que siguin núvols de tipus alt i que només deixin el cel mig enterbolit o mig ennuvolat. Pel que fa al risc de pluja no se n'espera a les comarques de Tarragona en cap moment del dia.

 

Pel que fa a les temperatures, s'espera un matí encara lleugerament fresc, especialment a les comarques de l'interior. Les temperatures mínimes baixaran fins als 2 i 5 graus a àmplies zones de l'interior de Tarragona. A la costa la matinada també serà fresca, però menys que dies enrere. Per altra banda les temperatures al migdia es recuperaran clarament i l'ambient serà molt agradable a tot el territori. Les temperatures màximes arribaran entre els 18 i 20 graus a les comarques del litoral i podrien superar aquests 20 graus de màxima en alguns punts de l'interior.
Comentaris

envia el comentari