Les temperatures tornaran a baixar a finals de setmana al Camp de Tarragona

S'espera una normalització de les temperatures a finals de setmana amb la possibilitat d'alguns ruixats entre diumenge i dilluns
Les temperatures tornaran a baixar el cap de setmana | cedida

El temps d'avançada primavera que tenim actualment al Camp de Tarragona amb temperatures que tant avui, com demà divendres i fins dissabte poden arribar als 25 graus de màxima a moltes comarques, sembla que ens acompanyarà fins al diumenge. Entre diumenge i dilluns, una nova baixada de la temperatura ens deixarà un ambient més fred, la possibilitat de ruixats irregulars i en alguns moments vent intens.


Entre avui dijous i el pròxim dissabte, les temperatures es dispararan al Camp de Tarragona, especialment a les comarques interiors. Tant avui dijous com demà divendres, els dos dies més càlids d'aquesta setmana, les temperatures arribaran als 22 o 25 °C de màxima. A la costa l'ambient també serà molt agradable però el vent de component marítim frenaria lleugerament les temperatures. A la costa els valors màxims arribaran als 18 o 22 °C.

 

Els mapes del temps indiquen el final d'aquest ambient de primavera avançada a finals de setmana, entre diumenge i dilluns. Durant la tarda de diumenge arribarà un front força actiu acompanyat d'aire fred que provocaria una important baixada de les temperatures. No s'espera cap onada de fred, però si una normalització de les temperatures. La normalització de les temperatures vindrà acompanyada d'un temps més inestable i entre la tarda de diumenge i el matí de dilluns podrien caure ruixats, que en conjunt no serien gaire importants a les comarques de Tarragona. També podríem tenir una curta però intensa ventada de serè durant la matinada de diumenge i matí de dilluns amb ratxes que superaran els 70 km/h. On i de quina manera acabarà plovent o amb quina intensitat acabarà bufant el vent, caldrà matisar-ho els pròxims dies. El que està clar és que les temperatures tornaran a baixar força el cap de setmana amb un ambient més propi les per dates en què ens trobem.
Comentaris

envia el comentari