Les glaçades podrien arribar a la costa tarragonina

Les temperatures baixarien lleugerament a finals d'aquesta setmana
Algunes glaçades podrien arribar a la primera línia de la costa | cedida

 

Durant els pròxims dies l'ambient més fred s'imposarà també a les comarques a tocar de la costa i les temperatures baixarien una mica més en aquestes zones. Els pròxims dies una petita entrada d'aire fred faria que l'ambient fos de ple hivern a tot el país i fins i tot podrien aparèixer les primeres glaçades a punts propers al mar.


Tot i que durant els últims dies les temperatures han baixat força a les comarques del litoral i l'ambient s'ha mantingut fred, les temperatures sembla que encara podrien baixar una mica més a finals d'aquesta setmana i durant l'inici de la setmana vinent. Tot i que la baixada de temperatures seria general, es notaria menys en zones on la boira ha estat present aquests últims dies i l'ambient ja ha sigut molt fred. Seria a la zona de la costa on es notaria més aquesta sensació de ple hivern.

 

Al Camp de Tarragona en alguns punts propers a la costa podrien arribar a temperatures pròximes als 0 °C les nits de dissabte i diumenge. Creiem que seria a la zona del Baix Gaià on les glaçades podrien acostar-se més a la costa. A la resta del Camp de Tarragona el fred serà molt viu i podrien registrar-se glaçades febles a l'interior del Baix Camp, l'Alt Camp i fins i tot al Tarragonès. A punts de muntanya de Tarragona serà on menys es notaria aquesta baixada de temperatures, ja que l'ambient ja s'ha mantingut fred durant bona part de la setmana.
Comentaris
Ambrosia
Se me congela en chichi
1

envia el comentari