Inici de Setmana Santa amb domini del sol i ambient càlid

Les temperatures pujaran especialment a inicis de la setmana vinent amb un ambient molt càlid
S'espera una clara pujada de temperatures a inicis de la setmana vinent | EFE

 

A punt per iniciar la Setmana Santa, fem un repàs a com serà el temps aquests primers dies a les comarques del Camp de Tarragona. Sembla que l'anticicló ens vol acompanyar i per tant el temps serà tranquil amb un ambient molt agradable o fins i tot càlid a inicis de la setmana vinent.


Sembla que la primera meitat de la Setmana Santa vindrà marcada per un temps molt tranquil a les comarques tarragonines. Els pròxims dies, pràcticament fins dimarts de la setmana vinent, l'anticicló abraçarà de ple tot el territori català i això ens deixarà dies de temps molt estable amb domini del sol. Pocs núvols veurem durant el proper cap de setmana, tret d'algunes nuvolades durant la tarda. Pel que fa a la pluja, no se n'espera a les comarques tarragonines fins al pròxim dimarts o dimecres. Pel que fa a les temperatures durant els pròxims dies, s'espera una progressiva pujada dels termòmetres amb un ambient molt agradable a les hores centrals del dia. Les temperatures pujaran més clarament a inicis de la setmana vinent. Dimarts vinent, els termòmetres superaran amb facilitat els 25 graus de màxima a molts racons del Camp de Tarragona.

 

Pel que fa al temps durant la segona meitat d'aquesta Setmana Santa encara és complicat fer una previsió acurada. Sembla que a partir de dimecres, i especialment dijous, podrien reaparèixer els ruixats de tarda a les muntanyes tarragonines. El temps més inestable, amb ruixats a moltes comarques podria arribar abans del dilluns de Pasqua tot i que encara és molt aviat per determinar on acabaran apareixent aquests ruixats i si seran importants. Cal dir, en forma de resum, que bona part de la primera meitat d'aquesta Setmana Santa vindrà marcada per un temps estable, amb unes temperatures molt agradables al Camp de Tarragona.
Comentaris

envia el comentari