Episodi de fort vent i mala mar al Camp de Tarragona

El temps torna a complicar-se a partir de dilluns especialment pel que fa al vent i l'estat de la mar
El vent i la pluja serien protagonistes | cedida.

 

El temps tornaria a complicar-se al Camp de Tarragona aquest inici de setmana després d'un cap de setmana que en conjunt ha estat estable. La potent borrasca que afecta el País Valencià i les Illes Balears sembla que s'acostaria una mica a Catalunya i complicaria una mica més el temps a casa nostra aquest inici de setmana. Serien destacables sobretot el vent i l'estat de la mar. El Servei Meteorològic de Catalunya ja ha activat avisos a moltes comarques del litoral.


Després d'un cap de setmana en conjunt estable a les comarques del Camp de Tarragona, aquest inici de setmana el temps tornaria a complicar-se lleugerament. Dilluns esperem una jornada amb força núvols a totes les comarques i especialment a punts del litoral. No descartem alguns plugims febles durant el migdia i especialment durant la tarda. El més destacable durant la jornada de dilluns seria el reforçament del vent de gregal (NE) a les comarques del litoral, sembla que es notaria especialment a la zona del Baix Penedès i el Tarragonès on podrien superar-se ratxes de 60 km/h. Aquest vent complicaria molt l'estat de la mar a tota la costa de Tarragona amb onades que podrien arribar a superar els 2,5 metres entre dilluns i dimarts. Dimarts també tindríem un dia força ennuvolat al Camp de Tarragona i podrien caure plugims de forma feble durant pràcticament tot el dia, més probables durant la tarda.

 

El Servei Meteorològic de Catalunya activa per aquest dilluns i dimarts avisos per fort vent i estat de la mar a moltes comarques. Tota la costa del Camp de Tarragona estaria en alerta per onades que podrien superar els 2,5 metres. Els avisos per vent queden restringits a la comarca del Baix Penedès, on dilluns podrien superar-se puntualment els 90 km/h.

 

Avisos activats per vent aquest dilluns 19 de desembre | MeteocatComentaris

envia el comentari