El domini del sol continuarà fins a principis de la setmana vinent

A principis de la setmana vinent l'arribada d'una borrasca ens podria portar una clara baixada de temperatures i algunes pluges
Farà un temps òptim per gaudir-lo a l'aire lliure. | delCamp.cat

 

La primavera sembla que ha arribat per quedar-se al Camp de Tarragona des de fa una setmana. L'ambient molt suau a gran part del territori i el domini del sol, ens estan deixant dies més propis de finals d'abril o fins i tot de principis de maig al nostre territori. Sembla que la setmana vinent el temps podria canviar, amb una clara baixada de les temperatures i possibilitats de pluja.


Aquesta primera meitat del mes de març ha estat molt càlida a les comarques del Camp de Tarragona, amb unes temperatures de mitjana entre 2 i 3 graus més altes del normal per l'època de l'any. Aquesta situació de temps estable i d'absència de pluja sembla que encara ens acompanyarà uns dies més, com a mínim fins a inicis de la setmana vinent. Aquest cap de setmana seguirem amb temperatures lleugerament superiors a les normals per l'època de l'any. Durant els pròxims dies les temperatures màximes pujaran encara una mica més amb valors que superaran amb molta facilitat els 20 o 23 °C a punts de l'interior i entre els 18 i 20 ºC a la costa.

 

Pel que fa al canvi de temps de la pròxima setmana, encara és molt aviat per afinar el pronòstic. Sembla que diferents borrasques podrien arribar al nostre territori entre dimarts i dijous vinent acompanyades de molt aire fred i que farien baixar de forma molt brusca les temperatures. Acompanyant aquest aire fred també podrien arribar algunes pluges, més o menys generals, i la neu tornaria a caure amb intensitat al Pirineu, pràcticament a totes les cotes. Caldrà anar afinant el pronòstic els pròxims dies per acabar de veure si finalment es confirma aquest canvi de temps just quan començarem la primavera astronòmica.
Comentaris

envia el comentari