Cau una forta pedregada a Prades

La forta pedregada ha deixat els carrers del poble de Prades i els voltants totalment blancs
Prades emblanquinat per la pedregada | MeteoPrades

 

Durant aquesta tarda els ruixats han seguit caient de forma intermitent a bona part del Camp de Tarragona. Un dels ruixats més forts ha caigut a mitja tarda al voltant del poble de Prades. El ruixat acompanyat d'una forta pedregada ha deixat els carrers i voltants del poble blancs com es podria veure a les webcams de MeteoPrades.


Durant aquesta tarda un fort ruixat ha deixat els carrers i el voltant del poble de Prades blancs. El fort ruixat ha deixat  fins a 34,8 mm a l'estació de Prades-Parc de Bombers. A les muntanyes de Prades és on més precipitació ha caigut durant el dia d'avui i també cal destacar els 37,8 mm de Capafonts, els 26,8 mm de Prades-Closos, els 25,7 mm del Tossal Baltasana, els 24,0 mm de Vilanova de Prades o els 21,2 mm de la Febró.

 

Fora de les muntanyes de Prades també ha plogut amb intensitat tot i que les quantitats de pluja en conjunt han estat més minses, cal destacar els 19,0 mm de Falset, 15,6 mm d'Almoster, 12,6 mm de Montblanc, 12,0 mm de Castellvell del Camp o els 11,2 mm de Reus-Vallroquetes.

 

Carrers de Prades emblanquinats després de la pedregada | MeteoPradesComentaris

envia el comentari