Arriben fortes ventades al Camp de Tarragona

Les ventades podrien mantenir-se durant bona part del cap de setmana
Les ventades seràn especialment fortes divendres | cedida

 

El canvi de temps que ens arribarà durant el proper cap de setmana es notarà especialment al Camp de Tarragona amb l'arribada de fortes ventades que afectaràn totes les comarques. El vent podría ser especialment intens la jornada de divendres i no acabaria d'afluixar en tot el cap de setmana.


Divendres, de matinada, esperem que el vent comenci a guanyar força a totes les comarques del Camp de Tarragona. Creiem que les ratxes màximes de vent es registraran entre les primeres hores del matí i fins al migdia. El vent podria arribar a superar els 80 o 90 km/h als punts clàssics, a la comarca del Baix Camp, a les muntanyes de Prades i punts elevats de l'Alt Camp i del Priorat. De forma puntual, no descartem alguna ratxa arribant als 100 km/h a les muntanyes de la Serra de Llaberia. El vent podria perdre força entre dissabte i diumenge però no acabaria de desaparèixer del tot. Dissabte i diumenge encara podrien superar-se algunes ratxes superiors als 60 o 70 km/h, especialment a les muntanyes de Prades.

 

A més llarg termini, de cara a la setmana vinent, sembla que seguirem sota la influència dels vents del nord i, amb petits períodes d'interrupció, encara tindríem dies amb vents de serè amb ratxes moderades o fortes. Caldrà anar seguint la informació del temps per acabar de confirmar-ho.
Comentaris

envia el comentari