Arriba el primer episodi de vent d'aquest any al Camp de Tarragona

Les ratxes de vent podrien superar els 70 km/h entre el matí i migdia de dimarts
El vent podria bufar a zones poc habituals amb ratxes fortes | Cedida

 

Primer episodi de vent de serè al Camp de Tarragona aquest any. El pas d'un sistema frontal pel nord de Catalunya provocarà l'entrada del vent a partir de mig matí i especialment al migdia. L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ja ha activat un avís per fort vent en algunes comarques del Camp de Tarragona.


El pas d'un sistema frontal pel nord de Catalunya es deixarà sentir al Camp de Tarragona amb l'entrada del vent de serè que a partir de mig-matí podria bufar moderat o fort en alguns punts. Creiem que el vent s'enfortiria entre les 9 i 10 del matí, especialment a les muntanyes interiors del Camp de Tarragona (Serra de Llaberia, Montsant, Prades) amb ràfegues que podrien superar els 50 o 60 km/h. Durant el migdia el vent podria arribar també a la resta de les comarques del Priorat, el Baix Camp, l'Alt Camp o la Conca de Barberà. Puntualment les ratxes de vent podrien superar els 70 km/h. Aquesta entrada de vent de serè creiem que seria curta i durant la tarda i nit de dimarts el vent perdria intensitat ràpidament.

 

L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ja ha publicat un avís per fortes ratxes de vent que podrien superar els 70 km/h a l'interior de les comarques del Camp de Tarragona.

 

Avisos per aquest dimarts 10 de gener a Catalunya | AEMETComentaris

envia el comentari