Activats avisos per fortes ratxes de vent a totes les comarques del Camp de Tarragona

Les ratxes de vent més fortes podrien superar els 100 km/h a les muntanyes de Prades i entre els 70 i 90 km/h a la resta del territori
Un arbre caigut pel fort vent a Cervera | @bombers

 

Una forta ventada posa en alerta avui a pràcticament totes les comarques catalanes. El fort vent pot superar els 100 km/h a molts punts del país, especialment entre la tarda i el vespre. 


Avui dilluns s'espera que el vent sigui el protagonista del temps. El vent de Ponent guanyarà intensitat durant el matí a totes les comarques i ja podria bufar moderat a les muntanyes de Prades, en aquest punt durant el matí ja es podrien superar els 60 o 80 km/h. Sembla que la situació empitjoraria durant la tarda quan el vent guanyarà intensitat a totes les comarques. S'esperem ratxes de més de 100 km/h a les zones més elevades de les muntanyes tarragonines. A la resta del Camp de Tarragona també esperem algunes ratxes fortes de més de 80 km/h o fins i tot arribant a 90 km/h. En conjunt les ratxes de vent en general durant la tarda i vespre arribarien als 60 o 70 km/h.

 

Davant d'aquesta situació el Servei Meteorològic de Catalunya ha posat en alerta per fortes ratxes de vent aquest dilluns totes les comarques del Camp de Tarragona. Totes les comarques del Camp de Tarragona tindran activat un avís per perill alt durant la tarda de dilluns i fins a la matinada de dimarts per ratxes que poden arribar als 90 km/h.

 

Avisos per fortes ventades aquest dilluns 6 de març de 2017 | Meteocat

Sembla que el vent durant la nit de dilluns i especialment durant la matinada de dimarts perdria força a la major part del territori. Dimarts al matí encara s'esperen algunes ratxes puntualment moderades.Comentaris

envia el comentari