Activats avisos per fortes pluges al Camp de Tarragona

Les pluges es concentraran durant la tarda de divendres i fins a la tarda de dissabte
Radar a les 6 de la tarda, entrant al Camp de Tarragona. | Meteocat

 

Actualització | Divendres, 31 de març | 18.00h

Les pluges ja han entrat al Camp de Tarragona, tal com indiquen les imatges del radar de MeteoCat. Tal com es preveia amb els mapes de les darreres hores, el canvi de temps s'ha completat amb pluja a les nostres comarques. Segueixen els avisos per intensitat de pluja i que podria arribar fins i tot amb calamarsa o pedra petita.

 

La previsió del temps

 

Arriba un nou canvi de temps a les comarques de Tarragona coincidint amb el cap de setmana. Com ja es va anunciar fa uns dies, aquest canvi de temps ens deixarà ruixats, algunes tempestes i de forma general una clara baixada de les temperatures. Alguns dels xàfecs que cauran durant les pròximes hores, ho podrien fer amb moderada o forta intensitat i el Servei Meteorològic de Catalunya ja ha emès un avís per fortes pluges. 


Entre la tarda i nit d'avui divendres i fins a la tarda de dissabte, els ruixats i algunes tempestes es deixaran veure a les comarques tarragonines. Entre la tarda i nit d'avui divendres, un front de ruixats arribarà a les comarques de Tarragona i afectarà de forma general totes les comarques. Aquests ruixats de forma local cauran amb moderada intensitat i fins i tot acompanats de tempesta.

 

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per intensitat de pluja durant la tarda d'avui divendres a les comarques del Baix Camp, el Tarragonès, l'Alt Camp, el Priorat i la Conca de Barberà. En aquestes comarques podrien caure més de 20 mm en 30 minuts, i la pluja podria anar acompanyada de calamarsa o pedra petita.

 

Avisos per intensitat de pluja la tarda i nit de divendres 31 de març | Meteocat

Dissabte la situació no acabarà de millorar. Durant el matí tindrem un cel mig ennuvolat. Durant la tarda els ruixats i les tempestes anirien a més, sobretot a zones de muntanya i del nord del Camp de Tarragona, comarques de l'Alt Camp i el Baix Penedès. Durant la tarda de dissabte el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per fortes pluges a la comarca del Baix Penedès. Com més al sud del Camp de Tarragona ens trobem, menys probabilitat de pluja durant la jornada de dissabte, ja que el vent de serè bufarà moderat durant bona part del dia.

 

Avisos per intensitat de pluja la tarda de dissabte 1 d'abril | Meteocat


Comentaris

envia el comentari