Un camió bolcat talla completament la C-14 a la Conca de Barberà

L'accident ha tingut lloc aquest dimarts a la nit
El camió completament atravessat a la via. | Joan López

 

Un camió ha bolcat a la C-14 entre la Guàrdia dels Prats, pertanyent al municipi de Montblanc, i Solivella. Una dona de 39 anys, ocupant del vehicle accidentat, ha patit contusions, tot i que finalment no ha hagut de ser traslladada. Com a conseqüència de l'incident, s'ha tallat per complet la via durant la nit i la matinada i els Mossos d'Esquadra han desviat el trànsit per diverses vies alternatives. Des de primera hora del matí d'aquest dimecres, però, es dóna pas alternatiu pel tram de l'accident.


Al lloc dels fets hi han actuat diverses patrulles de la Policia catalana, dels Bombers de la Generalitat i també del Sistema d'Emergències Mèdiques. El tram on ha tingut lloc l'accident ja ha estat escenari d'altres sinistres, alguns d'ells amb camions com a principal vehicle implicat. La C-14 al seu pas per la Conca de Barberà no compta amb voral al llarg de diversos quilòmetres.
Comentaris
Ramon
Aquesta carretera, entre la Guàrdia i Solivella està exactament igual que quan la varen fer fa DOS SEGLES, amb la única diferència que llavors era de pedra i ara d'asfalt. És una vergonya que la diputació, govern i gobierno no hi facin res. Vergonya cavallers, VERGONYA.
1

envia el comentari