El germà de Sara Lozano, indignat amb la llibertat de Jaume Solsona

En un comunicat, agraeix al jurat popular la seva decisió
Mario Lozano, aquest matí a la concentració davant de l'Audiència de Tarragona. | Joan López

 

Després que el passat dimecres es fes públic el veredicte del jurat popular en el cas de l'assassinat de Sara Lozano, el germà de la víctima, Mario Lozano, ha manifestat el seu posicionament després que Jaume Solsona fos delclarat culpable del crim. Lozano carrega contra la decisió de la jutgessa i es mostra indignat perquè la jutgessa no va dictar presó preventiva per a Solsona. «Com pot ser que no hagi ingressat a la presó immediatament, sí, preventiva, però immediata? Com es pot deixar un homicida lliure després d’haver estat jutjat i declarat culpable?», es qüestiona en el text.


Per Lozano, «tot ha caigut pel seu propi pes» després de setmanes d'incertesa sobre la possible decisió del jurat popular. «M’ha costat molt aguantar durant tots aquests dies fins que ahir vam tenir el veredicte, i sí, el jurat ha fet una gran feina, la justícia que buscava, la justícia que buscàvem molts. Només tinc paraules d’agraïment pel seu esforç, per la seva dedicació, per la feina feta per cadascun d’ells, ja que tots han estat d’acord per unanimitat», diu.

 

El comunicat, molt contundent, acaba rubricant el seu sentiment de justícia: «Ara sí que podem dir ben clar i ben alt allò que portem dos anys i mig callant: Jaume Solsona Tost, tu ens vas matar a la meva germana, la nostra neboda, la nostra cosina, la nostra amiga i la nostra veïna», rebla.
Comentaris
MARIA
ESTOY DE ACUERDO, CON EL HERMANO DE SARA, NO OLVIDEMOS QUE EL PADRE DE SARA, FALLECIO, DIAS DESPUES DEL ASESINATO.
0
Juan
Siento mucho tu pérdida, pero un juez no puede acordar la prision sino lo pide el fiscal y/o tu abogado, y ninguno lo hizo
1

envia el comentari