Condemnen a Jaume Solsona a quinze anys de presó

L'assassí de Sara Lozano haurà de pagar un indemnització i també té una ordre d'allunyament sobre el germà de la víctima
Jaume Solsona a la sala, instants abans de l'inici de la darrera sessió del judici. | Joan López

 

La Magistrada-Presidenta de la secció segona de l'Audiència Provincial de Tarragona ha condemnat a Jaume Solsona Tost a 15 anys de presó després del veredicte de culpabilitat del jurat popular per la mort de Sara Lozano l'octubre de 2014. Es tracta de la pena més alta prevista per un delicte d'homicidi, tot i que inicialment, l'acusació particular i el Ministeri Públic ho havien considerat un delicte d'assassinat.


A més dels 15 anys de presó, la mateixa pena sol·licitada per l'acusació particular i per la Fiscalia, Solsona estarà inahbilitat mentre duri la condemna, haurà de fer fornt als costots de les despeses judicials i a una indemnització d'uns 140.000 euros per danys morals i materials. La magistrada també ha condemnat a Jaume Solsona amb una ordre d'allunyament sobre Mario Lozano, germà de la víctima, a través de la que es regula que no s'hi podrà apropar a menys de 200 metres durant 25 anys.

 

Solsona, va ingressar a presó el passat 4 d'abril després d'una vista que l'advocat de l'acusació particular va sol·licitar el 24 de març per avançar l'entrada al centre penitenciari.
Comentaris
Rosa
Sa fet justicia. Era el que esperaba el poble
3
Sílvia
El que s'ha fet no és pot dir justícia...matar a una persona i calcinar-la 15 anys de presó? I això en cas de que els acabi complint tota... És indignant la mal anomenada "justícia" d'aquest país. Quina impotència. I a sobre la família d'aquest desgraciat defensant-lo, ja tenen prou pena de tenir això de fill, almenys estiguin callats si us plau. Respectin una mica més els familiars i amics de la família, tinguin una mica de la humanitat que no té el seu descendent.
0

envia el comentari