Un camp de treball per a joves recuperarà el pont de les Bruixes de Montblanc

Les inscripcions s'obren aquest dilluns 12 de juny
Imatge de l'estat actual del pont de les Bruixes. | J. Ardila

 

L'Ajuntament de Montblanc en col·laboració amb l'Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza un camp de treball per a joves d'entre 14 i 18 anys del 17 al 28 de juliol per recuperar el pont de les Bruixes. Els regidors de medi ambient i joventut, Joan Casellas i Oriol Pallissó, van presentar, dimarts 6 de juny a la sala de les Corts Catalanes, el projecte juvenil d'aquest estiu.


A través del camp de treball es volen desenvolupar entre els joves uns coneixements i valors implícits d'una manera vivencial, solidària i pedagògica. També s'han previst una sèrie d'activitats lúdiques relacionades amb el medi ambient i la tradició cultural del territori.

 

El treball consistirà en la neteja, el condicionament d'espais i el desbrossament de diversos trams de l'entorn natural del pont de les Bruixes. Per fer-les, es comptarà amb la presència de persones amb coneixements tècnics de les accions a realitzar.


El preu de l'activitat és de 30 euros, que cobreixen els costos de l'assegurança, i les inscripcions es realitzaran a l'Ajuntament de Montblanc del 12 al 29 de juny. El pagament es farà mitjançant un codi per pagament a entitat bancària. L'import de l'activitat no es retornarà un cop iniciada encara que l'interessat sigui baixa per qualsevol concepte. Sí que es retornarà si s'anul·la l'activitat per no cobrir el mínim de places. L'horari de l'activitat serà de deu de matí a una del migdia i el lloc de trobada dels joves serà al mateix pont de les Bruixes.

 

L'organització es reserva el dret a fer més canvis o suspendre l'activitat si no s'arriba al mínim de persones inscrites o per causes alienes. També es reserva el dret a variar les condicions de l'activitat per raons organitzatives.

 

El pont de les Bruixes, és un element arquitectònic d'origen medieval, situat al torrent de Sant Joan, a pocs metres del riu Francolí. A mig camí entre Montblanc i l'Espluga de Francolí, actualment es troba en un sender en desús.Comentaris

envia el comentari