Nou curs de guies turístics a Montblanc

És el sisè curs que s'organitza i tindrà lloc entre gener i abril
Un grup de turistes durant una de les visites guiades. | Turisme de Montblanc

 

L'Ajuntament de Montblanc organitza una nova edició del curs de guies turístics que començarà a mitjans de gener. Amb el d'aquest any ja seran sis els cursos celebrats al municipi, després dels del 2000, 2004, 2007, 2010 i 2015.


El curs comptarà amb 10 sessions impartides per l'historiador Josep M. Porta, director de l'Arxiu Comarcal. En les sessions de formació bàsica es tractaran temes relatius a la història de Catalunya, la Conca de Barberà i Montblanc, així com també detalls d'història de l'art i dels monuments de la vila.

 

Aquest nou curs incorpora una novetat en el procés d'inscripció que ara es dividirà en dues fases. La primera part serà el període de pre-inscripció que estarà obert fins el 10 de gener a l'Oficina de Turisme (presencialment, via telefònica o via correu electrònic). D'altra banda, el dia 12 de gener es farà una prova de nivell entre tots els aspirants. Els 20 que obtinguin millor puntuació seran admesos al curs i caldrà que facin efectiva una inscripció de 30 euros abans del dia 18 de gener. En cas que algun admès no s'inscrigui, ho podran fer els no admesos per rigorós ordre de nota. 


Les sessions del curs tindran lloc cada divendres de 17,30h a 20,30h al Punt TIC de Montblanc (Casal d'Entitats), des del 20 de gener al 31 de març de 2017. A més hi haurà diverses sessions en dissabte, de caràcter més pràctic. Un cop acabada la formació es farà un procés d'avaluació i es lliuraran les noves acreditacions de guia al mes de maig.

 

El curs és obert a tot tipus de perfil acadèmic i professional, sense cap mena de restricció. Es valorarà positivament la competència en llengües no oficials a Catalunya.Comentaris

envia el comentari