Montblanc compta amb una nova senyalització turística per a vianants

Aquesta inversió forma part del projecte de construcció de la nova Oficina de Turisme estrenada al juliol
Nova senyalització de Montblanc | Oficina de Turisme de Montblanc

 

La setmana passada es va completar la col·locació dels nous senyals turístics per a vianants que estaven inclosos en el projecte de construcció de la nova Oficina de Turisme de Montblanc, ubicada a l'antic celler modernista de la vila ducal.

Fa unes setmanes es va procedir a retirar els pals i les lames de l'anterior model de senyalització, que tenia 15 anys d'antiguitat, per substituir-los per els nous. La nova senyalització millora en aspectes tècnics com la resistència, el disseny i la facilitat per treure o incorporar lames d'indicació. La senyalització segueix un circuit que comença i acaba a la nova oficina de turisme i substitueix l'antic recorregut que tenia l'antiga església de Sant Francesc com a punt de sortida i arribada.

 


En totes les lames s'utilitza el color corporatiu de l'Ajuntament de Montblanc i s'indica amb claredat aquells indrets que no es pot perdre qui visita la vila per primera vegada: els museus, els monuments civils i religiosos o els espais emblemàtics com la plaça Major, el pla de Santa Bàrbara, el portal de Sant Jordi, etc. Com a novetat, s'ha incorporat una indicació per accedir a la visita a la muralla pel Carrer Muralla d'Alfons III.

La inversió realitzada serveix per tancar el projecte de la nova oficina de turisme que també va incloure tres plafons de benvinguda situats a les principals entrades al nucli de Montblanc.

 

Plafons que indiquen els horaris de les visites guiades a la muralla | Oficina de Turisme de Montblanc

 
Comentaris

envia el comentari