L'Ajuntament i el càmping Montblanc Park treballen per fer possible una piscina coberta a la vila

L'establiment amplia la seva capacitat amb 50 mobil homes més
La màquina ha començat a treballar al càmping. | Ràdio Montblanc

 

L'Ajuntament de Montblanc anunciava, aquest dimarts 14 de febrer al matí, que s'ha donat llum verda a la construcció d'una nova piscina al càmping Montblanc Park que, en una segona fase, està previst que disposi d'una coberta mòbil i sistema de climatització. Les novetats arribaven de la mà de l'alcalde, Pep Andreu, acompanyat pels regidors de Turisme i Esports, Ariadna Ferrer i Jordi Albalat.


Andreu explicava que es treballa en la construcció d'una piscina de 12,5 x 25 metres i que el projecte recull que, més endavant, es preveu construir el mòdul de serveis i una coberta mòbil a més d'implementar el sistema de climatització. A més, el document també recull la intenció de l'empresa d'establir un conveni amb l'Ajuntament de Montblanc per l'ús d'aquestes instal·lacions. L'acord, es vol fer extensiu a nivell de comarca a través del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. L'alcalde apuntava que es preveu que la ciutadania pugui fer ús de la piscina coberta a partir del setembre del 2018 i s'establiria com a temporada de setembre a juny, coincidint amb l'època de tancament de la piscina municipal. L'acord hauria de contemplar l'ús de la instal·lació per als escolars de la vila.

Tot i que no s'han especificat els termes del conveni, l'Ajuntament destaca que hi ha «molt bona entesa» amb els responsables del càmping i anunciaven també l'aprovació del permís d'obres que permetrà la instal·lació de 50 mobil homes més que s'afegeixen a la trentena que es van instal·lar el 2016 i que se sumen al parc disponible a l'establiment que preveu comptar amb puntes de 2.500 campistes. L'empresa també preveu augmentar el nombre de mòduls en una cinquantena més el 2018. Aquesta intervenció implica un augment de parcel·les destinades a tenda de campanya o caravana tal com ho marca la llei catalana.La nova piscina contribuirà a la desestacionalització del turisme i l'establiment podria ampliar els mesos d'obertura. Des de l'àrea de Turisme ja es planifiquen diverses accions per satisfer la demanda de turistes fora de la temporada habitual. D'altra banda, la regidoria d'esports apunta que caldrà dur a terme estimacions sobre els usuaris potencials del nou equipament. L'Ajuntament assenyala que no s'ha establert cap aportació econòmica al conveni i que estan oberts a parlar de la qüestió. Amb tot apunten que podria haver-hi una bonificació de l'import corresponent a la llicència d'obres.Comentaris

envia el comentari