Els Trucs del Cau de Montblanc visiten la nova mesquita

Els joves han conegut l'equipament i han debatut sobre la dona a l'Islam, el ramadà o la gihad
Els Trucs durant la visita. | Cau de Montblanc

 

Classe d'escriptura a la Mesquita. | Cau de Montblanc

 

La branca de Truc del Cau de Montblanc va visitar la nova mesquita de la vila ducal el passat dissabte 18 de març. El centre, al que hi assisteixen una setantena de persones periòdicament, ha estat impulsat per l'Associació Cultural Islàmica de la Conca de Barberà.


El Cau, després d'un treball sobre l'educació de l'espiritualitat, ha volgut conèixer l'espai i la problemàtica que ja pogut generar la seva obertura com queixes per part d'alguns dels veïns de la zona per crear-se una opinió pròpia. El resultat de la reflexió, apunten des de l'Agrupament, «ha estat un espai de trobada, de diàleg i treball entre les diferents opcions i sensibilitats espirituals buscant el punt d'encontre i enriquint-nos amb les diferències».

 

Els joves van ser rebuts amb te i pastes típiques i van participar en un espai de debat sobre la dona a l'Islam, el ramadà o la gihad. L'imam va recitar versos de l'Alcorà i van participar en una classe d'escriptura aràbiga. L'Agrupament destaca que la descoberta va ser «molt recomanable i hem compartit gastronomia, cultura i hem superat molts estereotips i prejudicis».

 
Comentaris

envia el comentari