El Saüqueja portarà activitats pels joves de Sarral de l'11 al 16 d'agost

Banyar-se de nit, gaudir de jocs tradicionals i una festa Holi, entre les activitats d'aquest any
Sarral tornarà a viure el Saüqueja. | Cedida

 

 L'Associació Juvenil Saüc de Sarral, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sarral i l'Oficina Jove de la Conca de Barberà, ha presentat el cartell del Saüqueja 2017 que tindrà lloc de l'11 al 16 d'agost. La Setmana Jove de Sarral començarà amb la «Nit Remullada» que anirà a càrrec de H2O Socorristes i que tindrà lloc de les deu de la nit a la una de la matinada a la piscina municipal amb el cost d'un euro per persona. El 13 d'agost serà el dia del III Concurs de Paelles que es durà a terme a l'Ermita de Sarral a partir de les dotze del migdia. Les inscripcions es poden fer a la piscina i el preu d'aquesta activitat és de dos euros si es compra anticipada i de cinc euros si es compra el mateix dia.


Durant el Saüqueja també hi haurà un espai dedicat als Jocs Tradicionals. Serà dilluns, 14 d'agost, a dos quarts de dotze a la piscina municipal. Hi haurà bitlles catalanes, cèrcols, bales, cordes de saltar, patacons, bòlids, gomes, xapes, baldufes, io-ios, entre d'altres. A la tarda, a partir de les cinc, a la pista de l'escola, se celebrarà un Woli War, una festa de colors on la pintura i la música seran els protagonistes. La festa «Holi» té l'origen en les festes religioses hindús, però amb el temps, aquesta batalla de pols de colors i aigua ha aconseguit traspassar fronteres i popularitzar-se a tot el món.

 

Per tancar la Setmana Jove de Sarral, el 16 d'agost es farà el Piscineja, un matí dedicat a les activitats aquàtiques que es realitzarà a la piscina municipal a partir de quarts de dotze del migdia. Els assistents participaran en unes olimpíades aquàtiques i podran jugar amb flotadors estrambòtics, jocs submergibles, bombolles de sabó, pilotes, etc. Saüqueja acabarà amb una sessió de zumba a la piscina municipal el mateix dia 16 a partir de les set de la tarda.
Comentaris

envia el comentari