Comença una nova edició de l'escola de cuidadors familiars de persones amb dependència

Es tracta de la tercera vegada que es posa en marxa aquest programa a la Conca de Barberà
Una de les sessions a Concactiva. | CCCB

 

El passat dilluns 10 d'abril començava la III edició de l'escola comarcal de cuidadors familiars de persones amb dependència, organitzada per l'Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de la conca de Barberà i l'ABS de Montblanc.


L'Escola de Cuidadors Familiars, acreditada en contingut i durada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, s'allargarà fins el 24 de juliol. Les sessions es realitzen els dilluns de les 16 h a les 18 h a les dependències de Concactiva de Montblanc. En aquesta edició hi participen persones de Barberà de la Conca, de l'Espluga de Francolí, de Montblanc, de Sarral, de Solivella i de Vimbodí i Poblet.

 

L'Escola consta de catorze sessions, on es tractaran aspectes com les cures sanitàries, la higiene, la mobilitat, l'alimentació, les ajudes tècniques i la gestió emocional, entre d'altres. Les sessions estaran impartides per personal mèdic, d'infermeria, de serveis socials, de l'àmbit de la psicologia i advocats/des amb àmplia experiència.


Les persones interessades a formar part de l'Escola de Cuidadors encara poden accedir-hi si es dirigeixen a l'Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal, al C/ St. Josep, 18 de Montblanc o al telèfon 977 86 12 32.Comentaris

envia el comentari