L’ANC Conca de Barberà obre les inscripcions per la Diada de l’Onze de Setembre

Conca de Barberà per la Independència disposa d’autocars per acostar als conquencs al tram 410 del Carrer Aragó de Barcelona a la «Diada del SÍ»
Manifestació a favor a la independència de Catalunya ACN | ACN

 

El proper Onze de Setembre se celebrarà a Barcelona «la Diada del Sí». Aquest any la mobilització tindrà el seu epicentre a la cruïlla entre passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó de la ciutat comtal, però s’estendrà des de Jardinets de Gràcia fins la plaça de Catalunya, i del carrer de Casanova fins al Passeig de Sant Joan. La intenció dels organitzadors és fer un immens signe de Més (+) per, diuen, «les oportunitats del nou estat en forma de república que ens espera a les paperetes del referèndum». La mobilització es divideix en 48 trams en total i cada tram correspon a una comarca. En el cas de Conca de Barberà, serà el tram 410, situat al Carrer d’Aragó (entre Muntaner i Aribau).

 

Per a poder fer la inscripció i anar amb autocar des de la Conca s’han habilitat diversos punts per apuntar-se en comerços dels pobles de la Conca. El preu de l’autocar és de 12 euros per persona i cal tenir en compte que els menors de 16 anys necessiten autorització.

 

 

 

 

 


Aquest any la samarreta també hi ha una samarreta de la Diada. En aquesta ocasió és de color groc fluorescent que vol ser «un homenatge a les armilles dels voluntaris que fan possible la Diada i totes les mobilitzacions, però també a tothom que dedica part del seu temps a una causa justa». A la Conca es poden adquirir a la Perfumeria Vives de Montblanc i a la Floristeria Civiflor de l’Espluga de Francolí.

Cartell promocional | ANC Conca de Barberà

 

 
Comentaris

envia el comentari