La divertida i extrema competició d'obstacles, Eternal Running, arriba a Santa Coloma de Queralt

El proper diumenge 1 d'octubre tindrà lloc l'esdeveniment que cada any guanya més adeptes, i les inscripcions ja es poden formalitzar a la seva pàgina web
Una experiència divertida | Eternal Running

 

Santa Coloma de Queralt acollirà el pròxim mes d'octubre la dotzena edició de la coneguda competició esportiva extrema Eternal Running Invencible. Serà el diumenge 1 d'octubre que la vila es convertirà en l'escenari d'una competició esportiva extrema. L'Eternal Running és una carrera d'obstacles que combina esport i diversió. S'ha celebrat en diferents països del món i gaudeix del reconeixement internacional després d'una ja llarga trajectòria donat que la primera edició tingué lloc l'any 2002. La seva filosofia es basa a fomentar la part lluitadora i de superació dels participants, sense oblidar l'àmbit festiu, ja que no només es premia al més ràpid sinó també al millor disfressat. Així mateix, molts esportistes hi participen no per guanyar sinó per gaudir d'una jornada esportiva original i divertida.

 

Un dels principals atractius de la cursa són els obstacles, ja que per aconseguir el títol honorífic d'Invencible, caldrà arribar a la meta i superar les dures proves que conformen el recorregut: 80 obstacles, tots ells ideats per desfiar i divertir el participant. Entre els més originals i populars trobem el camió de palla, el tobogan invencible, la tela d'aranya o la zona d'escuma. Les entrades ja es poden adquirir a la pàgina web de l'esdeveniment a un preu de 30 euros. Podeu veure també alguns dels obstacles que hauran de superar els participants clicant en aquest enllaç.

 

Sortegem quatre inscripcions gratis a l'Eternal Running Invencible a Santa Coloma

Des de laConcaDiari.cat volem premiar els nostres lectors amb el sorteig de quatre inscripcions individuals per participar a la cursa Eternal Running Invencible a Santa Coloma de Queralt, a la Conca de Barberà. Per participar al sorteig heu d'omplir el formulari que trobareu més avall amb les vostres dades, fer «M'agrada» a la pàgina de Facebook de Turisme de Santa Coloma de Queralt i compartir el post a Facebook. Teniu temps per fer-ho fins al dijous 14 de setembre a les 12.00 hores. Recordeu que només us hi podeu inscriure una vegada, en cas contrari quedareu eliminats de la llista de participants. Molta sort!

 

 

SORTEIG TANCAT

 

I les persones guanyadores són:

 

—  Pili Perello de Mora la Nova

—  Antonio Nieto de Vila-seca

—  Iria Fontan de Tarragona

— Anna Fontobé de Reus

 

Enhorabona als guanyadors! En breu ens posarem en contacte per explicar-vos com heu de procedir per recollir el premi. A la resta de participants, us volem donar les gràcies per haver-hi participat i us animem a continuar participant en futurs sortejos i promocions, i per descomptat que continueu llegint laConcaDiari.cat. Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte a través del correu participacio@delcamp.cat.
Comentaris

envia el comentari