El Correbars Esgarriat de l'Espluga se celebra aquest divendres i estrena curtmetratge

L'audiovisual acumula més de 3.000 reproduccions en menys de 24 hores

 

Aquest divendres 21 de juliol i dins dels actes de la Setmana de la Joventut, l'Espluga viurà una nova edició del Correbars Esgarriat, un dels actes més multitudinaris entre les propostes pels joves. Enguany estrena un nou recorregut i compta amb la participació de 15 bars. 

 

Una de les principals novetats del Correbars que organitza la colla del Pastor de les Ovelles Esgarriades 2017, David Casanovas, és el nou recorregut amb inici a l'aparcament del Pavelló del Casal de l'Espluga i amb final a la Plaça de la Vila on hi haurà animació musical i, a més, s'oferirà la possibilitat de sopar. El menjar, juntament amb la cervesa, és un dels protagonistes d'aquest esdeveniment, per això, l'organització habilitarà carretons de 'Snacks' en què es vendrà menjar durant la tarda. L'acte comptarà amb l'animació de la batucada dels Diables de l'Espluga i també amb l'actuació dels DJs del territori DJ PM_7 i DJ Albert Fernández que punxaran els èxits musicals actuals i música festiva per amenitzar la jornada.


Estrena del curtmetratge promocional

 

Els organitzadors del Correbars Esgarriat han anunciat mitjançant les xarxes socials que aquest dimarts 18 de juliol s'estrenava un curtmetratge que han enregistrat per promocionar l'esdeveniment d'aquest divendres 21 de juliol. La producció es podrà veure al Facebook i a l'Instagram de les Ovelles Esgarriades on en menys de 24 hores ja ha acumulat més de 3.000 reproduccions.
Comentaris

envia el comentari