La Diputació de Tarragona destina 600.000 euros a inversions en equipaments municipals, edificis singulars i patrimonials

Un total de 144 municipis es beneficiaran d'aquestes aportacions durant aquest 2017

 

Imatge de Barberà de la Conca | Diputació de Tarragona

 

La Diputació de Tarragona ha aprovat la concessió d'ajuts per un import global de 600.000 euros dins del programa anual del Servei d'Assistència al Ciutadà, per inversions en equipaments municipals d'interès ciutadà i edificis singulars, patrimonials i de valor cultural. Els beneficiaris són ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i ens locals de fins a 10.000 habitants que han fet la sol·licitud corresponent a la convocatòria de 2017. Un total de 144 sol·licituds procedents dels municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre han rebut l'aprovació de la Diputació per rebre una aportació màxima, cadascun, de 4.485 euros. Entre les actuacions que els ajuntaments tiraran endavant amb els ajuts ara concedits hi ha l'adquisició de béns mobles i equipament, l'arranjament i millora d'elements estructurals, obres d'adequació, condicionament d'espais municipals i millores a edificis singulars i de valor cultural.


Entre els pobles que es beneficiaran d'aquestes inversions n'hi ha de la Conca, com Barberà que destinarà els diners a l'adquisició de llums pel castell i altres equipaments. Altres projectes del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre que se n'han beneficiat són l'adequació d'una sala del Convent de les Arts d'Alcover, la conservació de la façana del centre cívic de la Torre de l'Espanyol, millores a equipaments culturals de Bot, la reforma del centre social d'Arbolí, la millora del casal municipal de Benifallet, millores al pavelló d'esports municipal a la Pobla de Montornès, la remodelació de la biblioteca pública i auditori a la Bisbal del Penedès, millores a la piscina municipal de Porrera o millores al casal municipal de Masdenverge, entre altres.
Comentaris

envia el comentari