El nou pavelló de l'Espluga surt a concurs amb un pressupost d'un milió d'euros

El termini d'execució dels treballs és de vuit mesos
Imatge virtual del nou pavelló de l'Espluga de Francolí. | Cedida

 

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí ha licitat la construcció del nou pavelló municipal amb un pressupost de sortida de 1.020.000 euros i un termini d'execució de les obres de vuit mesos. El nou pavelló es farà en un solar desocupat al que s'accedeix des del carrer Milmanda.


La parcel·la on s'ubicarà el nou pavelló té una superfície de 6.079 metres quadrats i es farà aïllat a quatre vents dins d'aquest espai. L'edifici preveu ocupar 2.222 metres quadrats de l'espai disponible total i a una distància de quatre metres respecte a l'Institut Joan Amigó amb l'objectiu de crear un accés que permeti la connexió entre els dos equipaments. Per una altra banda, el futur pavelló també tindrà una connexió amb el camp de futbol a través d'una porta.

 

El disseny del pavelló recull les recomanacions de la Generalitat per a aquest tipus d'equipaments. En aquest sentit, contindrà una pista poliesportiva doble, grades, serveis per al públic, vestíbul, control d'accessos, espais de neteja, zona d'administració, infermeria, instal·lacions tècniques, dos vestidors de grups, dos vestidors col·lectius, vestidors per a tècnics i àrbitres, dos magatzems de material i servei de pista. A l'exterior també hi haurà un porxo amb una pèrgola. El termini per a la presentació d’ofertes acaba el proper 24 de gener de 2017.
Comentaris
Anna
I no serià millor arreglar el que tenim ara? Pq dos pavellons? Realment fan falta?
2

envia el comentari