L'Espluga de Francolí tanca la Setmana Santa amb un increment de visitants

L'Ajuntament ja preveia un augment del turisme gràcies a la bona climatologia i la coincidència de la data amb les vacances
Alguns dels visitants realitzant alguna activitat fomentada pel poble. | Cedida

 

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí tanca la Setmana Santa del 2017 amb un balanç molt positiu pel que fa al turisme. La gran afluència turística ha superat les expectatives inicials, fet que és molt favorable per l'economia local.


Els museus municipals i d’altres espais visitables de l’Espluga de Francolí han aconseguit, doncs, incrementar considerablement el nombre de visitants respecte a la Setmana Santa de l’any anterior. En concret, les Coves de l’Espluga han augmentat un 6,6% més de visites, per ser exactes han obtingut 2.129 visites, fet que suposa 132 persones més que l’any 2016, i el Museu de la Vida Rural ha arribat a les 386 persones, 54 més que l’any 2016, amb un increment del 16,27%. Per la seva banda, la Ruta Templera i Hospitalera ha rebut 165 visitants, el Museu de l’Aiguardent Fassina Balanyà n’ha rebut 163 i el Museu del Vi ha registrat 137 visites al llarg d’aquestes vacances, significant també un augment notable en comparativa amb l’any anterior.

 

L'Oficina de Turisme del municipi ha rebut aquests dies 432 consultes, donant servei i suport turístic a un total de 1.468 persones, fet que significa un increment de 31 consultes, un 8% més en referència a l'any 2016. Segons el regidor de Turisme de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí, Jordi Torre, les expectatives de cara a aquests pròxims mesos són molt optimistes i es preveu que les setmanes vinents, amb el pont de maig i amb l'inici del període primaveral continuï la bona xifra de visitants al municipi. Cal destacar que l'època en què s'acumula el nombre més gran de visites escolars a l'Espluga de Francolí és a la primavera, per tant es preveu que el sector turístic segueixi registrant unes bones xifres.
Comentaris

envia el comentari