Taller d'escriptura i rima antiracista per a joves amb el raper Pau Llonch a Montblanc

La inscripció és gratuïta i cal tenir almenys 12 anys per participar-hi
Pau Llonch en una intervenció al Parlament com a portaveu de la PAH. | ACN

 

L'Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza un taller de d'escriptura i rima antiracista. L'activitat es durà a terme divendres 17 de març a les sis de la tarda a la sala de les Corts Catalanes de Sant Francesc i anirà a càrrec de Pau Llonch, activista, productor i cantant d'At Versaris.


L'activitat consisteixen en la realització de diverses dinàmiques en format taller. S'estableix una dinàmica de curs que esbasa en explicacions històriques i contextos socials, introducció a la música rap i la rima, estructures i creació de cançons pròpies.

 

Amb aquesta acció es vol potenciar la participació dels i les joves i la integració de tothom en el grup classe així com transmetre'ls valors d'igualtat i respecte als altres, amb un contingut clau, l'antiracisme (un repàs històric sobre les polítiques i els règims que han institucionalitat tot tipus de discriminació amb l'objectiu d'arribar a l'actualitat i despertar la consciència crítica sobre el racisme i la discriminació aquí i ara, de carrer i estructural/institucional). També com a segona pota hi ha l'escriptura i la creativitat a través del hip hop, una eina amb continguts socials i integradors  que s'ha demostrat molt propera als adolescents.

 


Els joves podran concebre una cançó sobre un 'beat' aplicant alguns dels recursos estudiats. Finalment també, podran enregistrar el tema o fer una demostració amb públic amb micròfon i equip de veus. L'activitat va adreçada a joves majors de 12 anys. Participar al taller és gratuït, però les places són limitades i cal inscripció prèvia.  El formulari d'inscripció el trobareu a la pàgina web www.concajove.cat o adreçant-vos a l'Oficina Jove a les xarxes socials, a joventut@montblanc.cat , al 977 861 232 o al 689 586 361 (Whatsapp).
Comentaris

envia el comentari