Sarral celebra la tradicional Festa de les Pubilles

Els actes van tenir lloc aquest diumenge 16 d'abril
Les pubilles entrants i sortints amb els membres del consistori de Sarral. | Marta Arjona - ©Ajuntament de Sarral

 

Sarral celebrava aquest diumenge 16 d'abril la tradicional Festa de les Pubilles. La jornada començava a les onze del matí des de l’Ajuntament de Sarral, amb una cercavila amb la Xaranga Tocabemolls que va servir per recollir les Pubilles 2017 a casa seva. Al recorregut, que va tenir una hora i mitja de durada i que va tenir el seu punt final al mateix lloc d'inici, s’hi van afegir també les autoritats locals i les Pubilles sortints.


Seguidament, va tenir lloc l’acte institucional de proclamació de les Pubilles 2017: Aina Llambès Castelltort, Alba Garcia Bonet, Júlia Lloses Fort, Lavinia Hriscu, Mar Marimon Vielba i Marta Cortada Gaona. L’acte va estar presidit per l’alcalde de Sarral, Josep Amill, que en primer lloc va agrair la tasca de les Pubilles 2016 lliurant-lo un petit obsequi. Seguidament, les Pubilles sortints van ser les encarregades de posar les bandes de les noves Pubilles, a qui es va lliurar un detall especial amb motiu de la celebració de 2017 Any Alabastre Sarral. Des del consistori es va fer èmfasi en la importància que els joves tenen per la vila, afirmant que la feina del pubillatge no ha de restringir-se en l’any de la majoria d’edat sinó que s’aposta per la implicació dels joves en el municipi.

 

La festa continuava a les a l’exterior del consistori, a la Plaça de l’Església, amb sardanes de la mà de la Cobla-Orquestra Maravella. Més tard, a la tarda la sala recreativa municipal s’omplia amb motiu de la celebració del Concert de Pasqua, seguit del Ball de Tarda amb la celebració del Ball del Ramallet. La jornada finalitzava passada la mitjanit, amb el Ball de Gala i Ball de les Pubilles amb l’Orquestra Maravella, que va continuar amb Dico Mòbil.
Comentaris

envia el comentari