Santa Coloma viu Sant Jordi amb diversos actes culturals

La programació s'allargarà fins el 30 d'abril
Roses de Sant Jordi. | Laia Solanellas

 

Un any més, Santa Coloma de Queralt ha organitzat diverses activitats culturals amb motiu de la diada de Sant Jordi. Aquest 2017, els actes començaven el diumenge 16 d’abril amb un Concert d’@Cor a l’església de Santa Maria de Bell-lloc i finalitzaran el diumenge 30 d’abril. Al llarg d’aquestes dues setmanes s’oferiran activitats per a petits i grans relacionats amb la literatura, la música i la cultura.


El divendres 21 d'abril es podrà gaudir del concert infantil 'Més de 500 anys de flautes...' amb David Riba, del karaoke musical amb Roger Viltró, de la inauguració de l’exposició 'La maleta d’il·lustracions' d’Helena Requesens en el marc de la XIII Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà i de la presentació del llibre 'El que serà, serà... Cent anys d’històries colomines' de Francesc Martí Pontnou.

 

Els actes continuaran el dissabte 22 al matí amb un taller infantil d’art urbà 'Dibuixem una rosa', i a la tarda, amb la presentació del llibre 'Un regal per al Führer' del colomí Francesc Valls-Calzada. El diumenge 23 d’abril, la jornada començarà a les 9 del matí amb la XI Cursa de Muntanya – Caminada Popular. Al llarg de tot el matí a la Plaça Major s’hi trobaran parades de llibres i roses, tallers infantils i visites guiades al castell i torre dels Comtes, a la tarda es realitzarà l’Hora Poètica.


Les activitats seguiran el cap de setmana següent, el dissabte 29 d'abril, amb 'Carme Santa diu i canta Maria Aurèlia Capmany', i el diumenge 30 amb la presentació del llibre d’Albert Balcells 'Testimonis de la Catalunya contemporània (1875-1986)' que comptarà amb la participació de Josep Lluís Carod Rovira.


Les activitats compten amb la participació activa de diferents entitats de la vila com l’Escola Municipal de Música, la revista La Segarra, Art Santa Coloma, l’Esplai Cal Nialet, el Club Atletisme Santa Coloma, QuerActiu, el Club de Lectura, l’Antena de Coneixement de la URV i l’Obrador Edèndum. A més a més, Comerç Santa Coloma ha preparat per aquests dies, del 17 al 23 d’abril, un ventall d’ oportunitats, ofertes, descomptes i promocions especials. Consulteu el programa d'actes en aquest enllaç.Comentaris

envia el comentari