L'escola de dansa del Casal de l'Espluga, al concurs mundial de dansa DWC

El centre també ha estat premiat en el concurs Vaslav Nijinsky
Marta Pàmies, Carlota Franquès i Marina Roca. | Cedida

 

Per primer cop, l’escola de dansa del Casal de l'Espluga de Francolí presenta dues coreografies al Dance World Cup. Tres ballarines del centre, d'entre 9 i 11 anys, representaran l’escola en el pròxim campionat mundial de dansa Dance World Cup que començarà el juny a Offenburg (Alemanya). Les coreografies que es presentaran el mundial són 'Tu, yo y quien mas?' interpretada per l’espluguina Carlota Franques (9 anys) i 'Lasciala' de la mà de Marina Roca (10 anys) i Marta Pàmias (11 anys) d’Alcover. Totes dues coreografies de dansa contemporània són una creació de la ballarina Jèssica Estadella.


L’escola de Dansa del Casal, per tercer any, ha aconseguit classificar-se per al mundial després d’una dura fase eliminatòria, celebrada a Burgos, en què van participar més de 1.500 ballarines. Les dues coreografies  van obtenir, a la fase estatal, la puntuació mínima per viatjar al mundial. Van aconseguir 87 i 83 punts.

 

Per altra banda, entre el 7 i el 9 d’abril, l’escola va participar en el concurs de dansa Vaslav Nijinsky, a Osca, amb 11 coreografies de dansa contemporània de diferents nivells i categories. En aquest cas, la coreografia  'En un solo suspiro', va passar a la fase final i va obtenir un tercer premi amb medalla de bronze.

Totes les coreografies van obtenir una molt bona puntuació entre 79 i 81 punts, just per sota dels 82.5 punts necessaris per passar a la fase final. Marina Roca, d'11 anys va obtenir la medalla que situa en tercera posició l'escola espluguina en el Concurs Vaslav Nijinsky.

Marina Roca va obtenir la tercera posició | Cedida

 

Les ballarines a Osca. | Cedida

 
Comentaris

envia el comentari