La setena edició del festival Riubombori de l'Espluga se celebrarà l'1 de juliol

El festival de música i cantautors de La Conca presentarà novetats destacades i anuncia la data del Festival amb un vídeo promocional

 

 

El festival Riubombori arriba a la setena edició aquest estiu i es converteix en una cita de referència on escoltar i descobrir música i autors del territori. Enguany se celebrarà el dissabte 1 de juliol al Jardí dels Francolins de l'Espluga de Francolí i es consolida en el calendari musical d'estiu al Camp de Tarragona.


La Cultural Jordi Francolí, promotora de l'esdeveniment, treballa des de principis d'any en una proposta amb importants novetats que desvetllarà en les properes setmanes. L'entitat vol dotar el festival d'un nou enfoc per avançar en un oferta més atractiva per al públic. També aposta per donar-li una major dimensió i, en aquest sentit, es vol avançar en el seu creixement.

 

Tot i les novetats previstes, La Cultural vol mantenir l'essència del festival i de difusió i homenatge al llegat musical d'en Jordi Francolí. Així, el Riubombori es reivindica com un espai obert a tothom, on música, gastronomia i art en són protagonistes. És també un compromís amb l'ecologisme i els productes de proximitat i artesanals.


Des de la seva primera edició, l'any 2011, el Riubombori ha volgut ser punt de trobada i d'intercanvi d'idees en l'àmbit musical. En els darrers anys s'està treballant per teixir una xarxa d'entitats locals, comarcals i del Camp de Tarragona que reforcin l'espai Riubombori com a altaveu de la música de creació pròpia. Fruit d'aquesta tasca i en el marc del festival va néixer l col·lectiu de músics «Al Caliu».Comentaris

envia el comentari