La Pegatina, Ebri Knight, Brams i JOKB, noves confirmacions a l'Acampada Jove

S’afegeixen a Aspencat, Roba Estesa, Xeic!, Hora de Joglar, Boikot, Mellow, Mood i Doctor Prats
Una de les edicions anteriors de l'Acampada Jove. | Cedida

 

La Pegatina, Ebri Knight, Brams i JOKB són els quatre nous grups confirmats per a l'Acampada Jove 2017, segons ha anunciat l'organització aquest dijous, 20 d'abril, a la tarda. Les quatre formacions s'afegeixen a Aspencat, Roba Estesa, Xeic!, Hora de Joglar, Boikot, Mellow Mood i Doctor Prats, que ja havien estat anunciat fa uns dies. Així doncs, La Pegatina aportarà una dosi de rumba i veterania, que també exhibiran Brams per presentar el seu nou disc, que sortirà a la venda el proper 9 de maig. Ebri Knight, un dels grups de moda des de l'estiu passat, i JOKB' s'afegiran al cartell després d'haver guanyat el concurs Música Jove 2016.

 


El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha donat a conèixer també l’eix que vertebrarà les activitats i xerrades del festival. «Serem molt a prop del referèndum que ha de permetre que tota la ciutadania decidim el futur del nostre país i volem posar èmfasi en la necessitat de que el jovent prenguem partit en aquest acte democràtic. En definitiva, volem fer una crida a tot el jovent de Catalunya a mobilitzar-se per fer possible una República catalana que garanteixi els nostres drets i on hi puguem viure, estudiar i treballar», ha afirmat el director.

 

L'Acampada Jove es farà un any més a Montblanc els dies 13, 14 i 15 de juliol. Les entrades estan a la venda a un preu de 44 euros, que permetrà l'accés als tres dies de festival.
Comentaris

envia el comentari