La Conca, a punt per rebre Ses Majestats els Reis d'Orient

Diversos pobles de la comarca han organitzat rebudes i cavalcades
Els patges carters a l'Espluga de Francolí. | G.Bosch

 

Tots els pobles de la Conca de Barberà ja estan preparats per l'arribada dels Reis d'Orient i per celebrar les tradicionals cavalcades. Com és habitual, aquest dijous els pobles de la Conca rebran a Melcior, Gaspar i Baltasar que passejaran amb les seves comitives pels carrers de molts dels pobles de la comarca abans de portar els regals als infants.


Cavalcada a Montblanc

 

La capital de la Conca estrena recorregut. Ses Majestats, els Reis Mags d'Orient, arribaran Montblanc a les 18.00 h des de l’avinguda Doctor Folch i recorreran la Muralla Sant Jordi fins arribar a Sant Francesc. La cavalcada baixarà tot carrer Major, passant per la plaça Santa Anna i la Muralla Santa Tecla per enfilar l’últim tram del recorregut, el carrer Riber i Plaça Major.

 

Cavalcada dels Reis d’Orient a L'Espluga de Francolí

 

Ses Majestats arribaran a l'Espluga a les 16.30h per visitar la Residencia Jaume I. La cavalcada començarà a les 18.00h i passaran per la carretera de Poblet i es dirigiran a l'Ajuntament de l'Espluga. A les 19.00h Ses Majestats seran rebuts a l'Església Vella on faran l'ofrena al Nen Jesús. Finalment, la cavalcada seguirà fins a arribar al Casal on s'hi celebrarà el tradicional acte de rebuda de Ses Majestats . A partir de les 20h els Reis Mags d'Orient repartiran els regals pels carrers del municipi.


'La Sirollada' a Santa Coloma de Queralt per cridar a Ses Majestats

 

A Santa Coloma de Queralt els actes de rebuda dels Reis Mags d'Orient comencen aquest dimecres 4 de gener amb la celebració de 'La Sirollada', un acte per cridar a Ses Majestats amb música. A partir de les 18h, els Diables Keresus, la batucada 'Ben Sonats' i els Grallers de Santa Coloma actuaran al municipi per tal de convertir-se en un reclam per a la imminent arribada dels Reis Mags d'Orient. La cavalcada amb l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar se celebrarà dijous a partir de les 18h.

 

Els tres Reis d'Orient arribaran a Sarral a les 19h i des de l'Ajuntament faran els tradicionals parlaments. A continuació, Ses Majestats visitaran Montbrió de la Marca i Vallverd.

 

A Vimbodí i Poblet els Reis Mags d'Orient arribaran a les 18.00h i la cavalcada transcorrerà per diversos carrers del poble i també passaran per la Plaça Major.

 

Ses Majestats seran rebuts a l'Ajuntament de Barberà de la Conca a les 6 de la tarda. L'alcalde del municipi els donarà la benvinguda.

 

A Pira els tres Reis Mags seran rebuts per les autoritats municipals al local dels jubilats a les 18h. Ses Majestats es dirigiran amb unes paraules a tots els assistents. La cavalcada continuarà fins al Pavelló Municipal on els nens i nenes oferiran un espectacle nadalenc.

 

A Solivella la cavalcada dels Reis començarà a les 18.30h amb la recollida dels fanalets a la Plaça Major per anar a rebre a Ses Majestats. Els tres Reis Mags faran entrega dels regals a la Sala de La Societat en acabar la cavalcada.

 

A Blancafort Ses Majestats, els Reis Mags d'Orient, arribaran a les 18.30h i recorreran alguns dels carrers del municipi amb la seva comitiva i els regals dels infants.

 

Ses Majestats arribaran una mica més tard a Vilanova de Prades, serà a les 20h. Les autoritats del municipi rebran a Melcior, Gaspar i Baltasar i els hi entregaran la clau. A continuació els tres Reis Mags repartiran els regals.

 

A Vilaverd es rebran els Reis a la plaça de la Bàscula a les set de la tarda i l'endemà, a partir de les onze del matí, repartiran els regals per les cases del poble.Comentaris

envia el comentari