Els tarragonins Segonamà completen el cartell d'una Acampada Jove amb la mirada posada al referèndum

La 22a edició del festival se celebrarà a Montblanc del 13 al 15 de juliol
Oriol Pallissó, Pep Andreu i Pau Morales, aquest matí a l'Ajuntament de Montblanc. | Joan López

 

A un mes just de l'inici de la 22a edició de l'Acampada Jove, l'Ajuntament de Montblanc acollia la presentació del que serà la 9a edició a la vila ducal. L'acte ha comptat amb la intervenció d'Oriol Pallissó, regidor de Joventut de l'Ajuntament de Montblanc; Pau Morales, director de l'Acampada Jove i Pep Andreu, alcalde de Montblanc.


Pallissó ha expressat l'agraïment de l'Ajuntament de Montblanc cap a l'organització de l'Acampada Jove i es referia a la renovació en la direcció de l'esdeveniment com a símbol de regeneració i canvi continu que permet mantenir la motivació per organitzar aquesta cita. Pau Morales, que s'estrena com a director del festival, agraïa la complicitat de l'Ajuntament de Montblanc i de totes les entitats de la vila que donen suport a l'Acampada Jove. Morales afirmava que «l'Acampada no seria el mateix sense Montblanc» i apuntava que es potenciaran activitats com una gimcana per conèixer Montblanc i fomentar els valors com la companyonia i el respecte al medi ambient. Sobre les activitats paral·leles als concerts com les xerrades i debats, giraran al voltant de temàtiques diverses i d'actualitat com els refugiats, les agressions sexistes, el referèndum d'autodeterminació o l'extrema dreta. El nou director destacava que es duran a terme accions perquè els acampats siguin encara més respectuosos amb el medi i anunciava la incorporació al cartell dels tarragonins Segonamà que actuaran en un escenari al nucli antic de la vila ducal.

 

Per la seva banda, Pep Andreu, alcalde de Montblanc, reiterava els agraïments a l'organització de l'Acampada Jove i les JERC i es referia als joves que visiten Montblanc amb motiu de l'Acampada com a turistes «que s'inicien en el turisme cultural». Andreu apuntava que el públic de l'Acampada Jove pot tornar a Montblanc posteriorment a conèixer tots els atractius patrimonials i naturals, en una altra etapa vital.


L'Acampada Jove se celebrarà del 13 al 15 de juliol. Els Amics de les Arts, Itaca Band, Cesk Freixes, Miquel de Roig i La Terrasseta de Preixens eren les últimes novetats confirmades pels organitzadors. D'aquesta manera, el cartell d'enguany de l'Acampada Jove queda format per Aspencat, Roba Estesa, Xeic!, Hora de Joglar, Boikot, Mellow Mood, Doctor Prats, La Pegatina, Ebri Knight, Brams, JoKB, El Diluvi, Buhos, Smoking Souls, Ovella Xao, Zoo, Cesk Freixes, Miquel del Roig, La Terrasseta de Preixens, Itaca Band i Els Amics de les Arts. Les entrades estan a la venda a un preu de 48 euros, que permetrà l'accés els tres dies de festival i a la zona d'acampada. Des de l'organització afirmen que la venda d'entrades va a bon ritme i esperen que s'assoleixi la xifra de públic de la passada edició amb 33.000 assistents.Comentaris

envia el comentari