El Museu Comarcal de la Conca de Barberà organitza un taller familiar per conèixer l'art rupestre de les Muntanyes de Prades

Es durà a terme aquest dissabte, 12 d'agost, al Centre d'Interpretació de l'Art Rupestre de les Muntanyes de Prades (CIAR)
Rèplica de les pintures rupestres de les Muntanyes de Prades | Museu Comarcal de la Conca de Barberà

 

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà realitzarà una activitat familiar aquest dissabte, 12 d'agost, de cinc a set de la tarda. Amb el nom de «El poder del símbol» aquest taller ajudarà a descobrir als participants quin significat tenen les pintures rupestres, per què s'han conservat fins avui dia o com s'aconseguien els colors. Tot això, entre altres coses, s'aprendrà amb una visita familiar i participativa al CIAR que acabarà amb un taller d'art rupestre.
 Aquesta és una proposta familiar per conèixer la tècnica i l'evolució de l'art rupestre de les Muntanyes de Prades, un conjunt d'abrics que han estat declarats Patrimoni Mundial per la UNESCO.
 Gent de totes les edats podrà recrear, amb estris històrics i singulars, els símbols plens de significat de l'art rupestre, una oportunitat per entendre la capacitat simbòlica dels humans i com aquesta ens diferencia d'altres espècies animals. El preu d'aquesta activitat és de 6 euros i és imprescindible fer una reserva prèviament. Més informació i reserves a la seu del Museu Comarcal de la Conca de Barberà i en línia al correu electrònic info@mccb.cat.

  
Comentaris

envia el comentari