Presentada la 35a Olimpíada Escolar de Reus

L'esdeveniment escolar esportiu de referència del territori s'avança un mes respecte a la 34a edició per no coincidir amb la Setmana Santa

La flama olímpica s'encendrà aquest divendres, en l'acte inaugural de la 34a Olimpíada Escolar de Reus Foto: Arnau BC

 

La 35a Olimpíada Escolar ultima els seus detalls per tornar en una nova edició el pròxim 3 de març, data on es donarà el tret de sortida a l'esdeveniment esportiu de referència entre els centres educatius del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre. La nova edició de les olimpíades ha estat presentada aquesta tarda a la Sala Santa Llúcia de Reus, confirmant la presència de més de 2.500 participants de 43 centres educatius diferents, tot i que 36 formen part del Baix Camp. Des del dia 3 i fins al 26 de març, catorze modalitats esportives seran el centre de l'espectacle esportiu que se celebrarà en diversos punts de la capital de l'avellana. Les principals novetats de la 35a edició, que se celebrarà un mes abans en comparació a la 34a per evitar el xoc amb la Setmana Santa, són la presència del tenis com una de les catorze modalitats presents, a més d'incloure un cros familiar que serà el preludi a la cloenda que se celebrarà el dia 26 de març al circuit de terra ubicat a la zona del polígon AgroReus.


Les instal·lacions que acolliran totes les competicions es divideixen entre les dels clubs principals com el Reus Deportiu, el CN Reus Ploms, el CT Reus Monterols i el Pare Manyanet, la presència de la llotja de la Cambra de Comerç i la plaça Anton Borell i les instal·lacions municipals com el Polilleuger Ciutat de Reus, el Pavelló Olímpic, el parc de l'Oest al polígon AgroReus i els camps de futbol del Reddis, Districte V, Pastoreta, Mas Iglesias i CF Reus. La cerimònia d'inauguració, un dels actes més important de qualsevol olimpíada, se celebrarà al Pavelló Olímpic del Barri Fortuny el dia 3 de març a les 20.00 hores. Com en la darrera ocasió, la competició està reservada per als esportistes de categoria aleví (nascuts el 2005 i 2006) i benjamí (nascuts el 2007 i 2008).

 

L'acte de presentació d'avui, que ha comptat amb la presència de l'alcalde reusenc, Carles Pellicer, el regidor d'esports, Jordi Cervera, i el president del Consell Esportiu del Baix Camp, Josep Llabaria, ha servit també per anunciar la continuïtat de la Targeta Verda, acció que premia diferents actes de joc net durant el desenvolupament de la competició.
Comentaris
peret
Molt bé! Això ja és una altra cosa! Ja no són les Olimpíades quenfan pagar assegurança a tots els nens que volen participar. S'han posat les piles i ara són realment populars, com les de sempre. Felicitats per haver recuperat aquesta iniciativa tan reusenca
1

envia el comentari