Òscar Cadiach rep el suport d'Andrés Iniesta per pujar al Broad Peak

L'alpinista tarragoní va realitzar una xerrada a La Masia i va ser obsequiat amb una samarreta dedicada del capità del FC Barcelona
Òscar Cadiach, de visita a la Masia del FC Barcelona. | FC Barcelona

 

Aquest 2017, Òscar Cadiach intentarà aconseguir el repte que persegueix en els darrers anys i que, fins ara, se li ha resistit: fer el cim del Broad Peak (8.047 metres) i convertir-se així en el primer català que corona les catorze muntanyes més altes del planeta sense oxigen addicional. Per aquest nou intent, el quart en els darrers quatre anys, l'alpinista tarragoní ha rebut diverses mostres de suport, com ara la del Nàstic de Tarragona. L'últim personatge públic que s'ha sumat al suport a Cadiach ha estat, ni més ni menys, Andrés Iniesta, capità del FC Barcelona.

 

Aquest dimarts, el tarragoní va realitzar una xerrada a la Masia, destinada als nois que viuen a l'escola de formació del club blaugrana. Quan va acabar l'acte, els joves jugadors del Barça va entregar a l'alpinista de Tarragona una samarreta d'Iniesta amb dedicatòria inclosa: «Per a Òscar Cadiach, molta sort i una forta abraçada». Davant la sorpresa, el tarragoní no va poder amagar la seva satisfacció, afirmant que «és un regal molt especial. La samarreta m'acompanyarà el pròxim octubre a la muntanya més alta del Pakistan, que és l'única que em falta per completar els catorze vuitmil. Gràcies als nous de la Masia i a Andrés Iniesta, ja que aquesta samarreta em donarà força física i mental per aconseguir aquest repte».
Comentaris

envia el comentari