Nil Solans s'adjudica el Ral·li la Pineda Platja

L'Escuderia Costa Daurada va ser l'organitzadora de la primera prova puntuable del Campionat català de ral·lis sobre asfalt
Aquest cap de setmana, el motor va tornar a ser el protagonista al Camp de Tarragona | Cedida

 

Aquest dissabte passat es va celebrar el Ral·li la Pineda Platja, la primera prova puntuable del campionat català de ral·lis sobre asfalt, organitzat per l’Escuderia Costa Daurada. El ral·li —també puntuable per Copa Catalana, campionat de Ral·lisprints i regularitat— va tenir un clar protagonista: el Peugeot 208 R2 que conduïa Nil Solans al costat de Miki Ibáñez. En la jornada matinal, formada per dues passades de 30,88 quilòmetres en total a La Mussara i Castillejos, Solans ja va aconseguir 25 segons d'avantatge respecte al segon classificat, Joan Segú i Oscar González amb el seu Citroën DS3 R3. La segona secció, que es va disputar a la tarda, seguiria la mateixa tendència i Solans aconseguiria fer-se amb la prova gràcies a un avantatge final d'1'31'' sobre Segú i 10 segons més sobre Jordi Medina i Joaquim Nogué, que van completar el podi.

 

En la categoria de Ral·lisprints Sergi Pañella i Cesar Crespo van aconseguir la victòria amb el seu Mitsubishi Evo X, gràcies als gairebé cinc minuts d'avantatge respecte al Peugeot 206 de Joan Riera i Jaume Estruch. A la general de regularitat va estar encapçalada per Antonio Verdaguer i Jesus Mora amb un Porsche 944, seguit per Carlos Fernandez i Isabel Fernandez, amb Narcis Marcó i Claudia Marcó completant el podi.


Diversos cotxes es van citar al Ral·li la Pineda Platja | Cedida

 
Comentaris

envia el comentari