El Rally Costa Daurada Legend tornarà el 20 i 21 d'octubre

La tercera prova de l'edició clàssica del Rally Costa Daurada arribarà dues setmanes després de la prova puntuable del Mundial de ral·lis
La tercera edició del Rally Costa Daurada Legend arribarà a casa nostra el 20 i 21 d'octubre | Cedida

 

Els amants del motor clàssic tenen una cita obligada el pròxim 20 i 21 d'octubre amb l'arribada a casa nostra de la tercera edició del Rally Costa Daurada Legend. L'esdeveniment, que tindrà algunes de les carreteres del Salou, Reus i Falset com a nuclis principals, permetrà veure en acció un reguitzell de vehicles esportius històrics en una cursa que es dividirà en cinc categories durarà dos dies amb un total de tretze trams cronometrats. 494,22 quilòmetres del nostre territori serviran per veure història del motor en marxa en quatre trams nocturns el dia 20 i els nou restants l'endemà amb la llum del dia.


La cursa, que es desenvoluparà dues setmanes després de la prova del Mundial, està destinada a vehicles esportius de velocitat i de regularitat en les categories Velocitat per a històrics i clàssics, Regularitat Súper Sport (70), Sport (55) i Master Legend Experience. El Baix Camp i el Priorat seran testimonis d'una trobada novament organitzada per l'Escuderia Baix Camp i EBC Clàssics, ambdós disposats a internacionalitzar la prova i travessar fronteres.

 

Divendres 20 d'octubre

17.00 hores: Sortida des de Salou (Passeig Jaume I) amb dos trams a doble passada (La Mussara, Escaladei)

23.05 hores: Arribada al parc tancat de Salou (Passeig Jaume I)

 

Dissabte 21 d'octubre

09.00 hores: Sortida des de Salou (Passeig Jaume I) amb tres trams a doble passada (El Molar, Montsant, Priorat) i tres trams a passada única (Riudecanyes, Colldejou, Santa Marina)

19.00 hores: Arribada del ral.li a Salou (Passeig Jaume I)
Comentaris

envia el comentari