El 53è RallyRACC Catalunya-Costa Daurada incorpora cinc trams nous i recorrerà un total de 1.289 quilòmetres

Aquesta cita històrica es portarà a terme del 6 al 8 d'octubre i podria superar els 159.000 visitants
Les carreteres del Camp de Tarragona, a punt pel 53è RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, tot i que enguany no hi haurà el Volkswagen Polo, sinó el Fiesta. | RallyRACC

 

Després de tanta espera, torna una nova edició del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada amb moltes novetats. Aquest matí, 16 de juny, a partir de les onze s'han fet públics al Palau de la Diputació de Tarragona tots els detalls sobre l'itinerari i les novetats d'aquest ral·li. Enguany, la cita es portarà a terme del 6 al 8 d'octubre i recorrerà un total de 1.289 quilòmetres de les comarques tarragonines. Aquesta 53a edició comptarà amb dinou trams cronometrats, cinc d'ells completament nous. Concretament, un d'aquests trams passarà per primer cop per Conesa, Savallà del Comtat i Rauric, a la Conca de Barberà.

 

A més de la passada per Savallà, el RallyRACC estrenarà quatre trams més que passaran pel Pont d'Armentera, l'Albiol, Riudecanyes i Santa Marina. Una altra novetat molt destacable és que enguany, la prova inaugural que es porta a terme dijous no es realitzarà a Barcelona, sinó a Salou. Més de 80 països del món podran gaudir d'aquesta cita tan única i especial del campionat del món de ral·lis que combina asfalt i terra. Per tretzè any consecutiu, el RallyRACC s'organitza amb epicentre en el triangle Salou, PortAventura World i Costa Daurada. En l'edició anterior, unes 159.353 persones hi van assistir de les quals 131.288 van ser presents a més d'un tram.


A l'acte de presentació hi han assistit el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; el president del Patronat de Turisme de la Diputació, Martí Carnicer; el president del RACC, Josep Mateu; l'alcalde de Salou, Pere Granados; el director General de PortAventura World, Fernando Aldecoa, i el director de l'àrea esportiva del RACC, Aman Barfull. Els diputats de la Diputació de Tarragona Imma Costa, Mateu Montserrat i Joan Olivella també han estat presents.
Comentaris

envia el comentari