Fer-se soci del CBT, tirat de preu

El Club Bàsquet Tarragona engega la campanya de captació d'abonats per al segon tram de la competició de lliga a uns preus molt assequibles
El Pavelló del Serrallo vol veure com l'afició dóna suport al seu equip | Joan Alfons López

 

El CBT és conscient de la fortalesa del seu equip quan l'afició està darrere, quan el jugador número sis ajuda des de la graderia. Per aquest motiu i davant la delicada situació esportiva que pateix l'equip entrenat per Beni Álvarez, l'entitat blava ha encetat la promoció per atraure el màxim nombre possible d'espectadors a les graderies del Pavelló del Serrallo. Des d'avui mateix, fer-se amb un carnet de soci del CBT es podrà fer des de 20 euros. Per aquesta reduïda xifra es podrà entrar al Pavelló durant els darrers set partits de lliga que es jugaran a casa, costant cada encontre quelcom menys de tres euros.


20 euros per una localitat situada darrere de les cistelles és el preu més econòmic, mentre que si s'opta per un espai a la part més elevada de la graderia lateral, costarà 35 euros. Si es vol estar ben a prop de les banquetes, caldrà pagar 40 euros. Si esteu interessats en la promoció, podeu fer-vos abonats de tres maneres diferents: anant personalment a les oficines del CBT al Pavelló del Serrallo, fer-ho mitjançant la pàgina web www.cbtarragona.cat o enviant un missatge de Whatsapp al número de telèfon 670 520 775. Cal recordar que el pròxim encontre dels tarragonins al Serrallo serà dissabte 28 de gener a les 19.00 hores contra el CB L'Hospitalet.
Comentaris

envia el comentari