Berni Álvarez seguirà al capdavant del CBT

El Club Bàsquet Tarragona anuncia la renovació per una temporada del tècnic tarragoní que viurà la vuitena temporada consecutiva a la banqueta cebetista
Berni Álvarez tornarà a entrenar al CBT de nou a la lliga EBA | Joan Alfons López

 

ACTUALITZACIÓ: El CBT ha anunciat oficialment la renovació de Berni Álvarez per una temporada, sent la que s'aproxima la vuitena consecutiva a la banqueta blava. Álvarez ha valorat de la següent manera la renovació amb el CBT: «Estic content de renovar, és veritat que el procés ha estat difícil, primer per la situació institucional del club durant l'estiu, i segon per un tema personal, ja que he tingut ofertes que m'han fet dubtar». No obstant això, l'entrenador del CBT ha reconegut que «crec que el club ha guanyat certa estabilitat, això ha fet que jo m'acabés decidint per renovar». Berni Álvarez també ha volgut parlar sobre la confecció de la nova plantilla «la idea que jo tinc és tornar a formar jugadors. Hem format a molts jugadors, de fet, som el club de la província que més jugadors ha format. La gent del júnior i del segon any és la gent que ens ha de portar de nou al camí en el qual estàvem». Berni Álvarez també ha anunciat que «la plantilla probablement serà curta, el fet que les fitxes dels estrangers no siguin tan cares com en LEB Plata farà que anem a aquest mercat per buscar a un parell de jugadors. Però amb els jugadors de la casa, i els que puguin continuar de l'any passat hem de fer un projecte a llarg termini, no només pensant en resultats, es tracta de fer un projecte viable».

 

ORIGINAL: Berni Álvarez continuarà sent l'entrenador del CBT. Tal com ha avançat Tarragona Ràdio, el tècnic blau ha decidit continuar a la banqueta tarragonina una campanya més tot i els dubtes generats sobre la seva renovació no tant pel descens a la lliga EBA si no per la situació d'incertesa en la qual es troba l'entitat del Serrallo. Durant el juliol, Álvarez ha rebutjat diferents propostes de fora i, finalment, ha decidit continuar a casa un any més: «intentaré clarificar coses amb la gent d'aquí (el club), els hi vaig dir que volia parlar amb ells. De moment he dit que no definitivament a les ofertes que m'han sortit aquest mes però vull deixar clares alguns punts amb el club i parlar per veure com és el projecte de la temporada que ve». L'entitat cebetista té previst anunciar l'acord al llarg del dia d'avui per confirmar la renovació d'un tècnic que ja va estar com inquilí de la banqueta tarragonina en l'anterior etapa a la lliga EBA.
Comentaris

envia el comentari