VÍDEO | El Reus Deportiu ofereix la Lliga Europea a una plaça del Mercadal entregada

La plantilla roig-i-negra ha estat rebuda a l'ajuntament i ha pogut tornar a celebrar l'històric triomf amb l'afició

 

Reus continua de festa després de la victòria del Reus Deportiu La Fira a la final de la Lliga Europea. L'eufòria s'iniciava ahir amb l'arribada dels jugadors des de Lleida, amb visita a la plaça del Prim inclosa, i ha continuat aquest dilluns al vespre en l'altre centre neuràlgic de celebracions d'èxits esportius de la capital del Baix Camp: la plaça del Mercadal. Després de fer la tradicional visita al santuari de Misericòrdia, l'expedició roig-i-negra s'ha desplaçat a la cèntrica plaça reusenca, on han estat rebuts per més d'un miler d'aficionats roig-i-negres, així com diversos representants polítics de la ciutat.


La plaça del Mercadal s'ha tenyit de roig-i-negre per rebre els herois europeus | Laia Solanellas

 

Abans de sortir al balcó de l'ajuntament per oferir la copa a la ciutat, s'ha realitzat un petit acte a la sala de plens, que ha comptat amb els parlaments de l'alcalde Pellicer, el regidor Jordi Cervera i la presidenta del club Mònica Balsells. Les tres autoritats han felicitat l'equip i l'afició, destacant el missatge del batlle reusenc cap al FC Barcelona. «Vam jugar a Lleida perquè algú no va voler que juguéssim a Reus. A la pròxima farem tot l'esforç perquè juguem a casa. La capital de l'hoquei és Reus». Aproximadament a les 20.30 hores ha arribat el punt culminant de la celebració: la sortida dels jugadors al balcó. Amb un eufòric Joan Salvat de mestre de cerimònies, tots els jugadors i també Enrico Mariotti —alguns més afònics que altres— s'ha dirigit a l'afició amb càntics i missatges d'agraïment. El portuguès Pedro Henriques, que la temporada vinent tornarà al Benfica i que s'ha animat a parlar en català, ha estat un dels més aclamats, juntament Marín, Torra, Platero, Casanovas, Rodríguez i Ollé. Aquestes han estat algunes de les frases més destacades dels protagonistes roig-i-negres:

 

D'esquerra a dreta: Salvat, Rodríguez, Marín, Mariotti, Torra i el seu fill Marc | Laia Solanellas

Pedro Henriques: «Visca Reus! Aquesta copa és per vosaltres!»

Marc Torra: «No ens deixeu mai d'animar, que l'any que ve pot ser molt gros! Visca el Reus i visca Catalunya!»

Raül Marín: «Veure la plaça des d'aquí dalt és preciós. Vull tornar aquí amb aquest equip i tornar a portar copes com aquesta»

Àlex Rodríguez: «Us vull donar les gràcies a tots. Ara m'heu d'ajudar... 'el dia que me muera, yo quiero mi cajón pintado de rojo y negro como mi corazón'»

Joan Salvat: «Fa 50 anys, el Reus va guanyar la primera Copa d'Europa. Avui el cel torna a estar tenyit de roig-i-negre»

Marc Ollé: «Moltes gràcies de tot cor. Espero en un futur tornar a aquest club perquè és el club de la meva vida»

Albert Casanovas: «L'altre dia ja ho vaig dir. Ara ja em puc morir tranquil»

Matías Platero: «Moltes gràcies. Per nosaltres sou el sisè jugador, que ens doneu força que necessitem»

 

Gaudiu de tota la festa de celebració del Reus Deportiu a la plaça del Mercadal:

 

El Reus Deportiu ha visitat el Santuari de Misericòrdia | Reus Deportiu


Comentaris

envia el comentari