Xavi Molina consideraria «molt estrany» un canvi d'entrenador

Un dels capitans del Nàstic es posiciona sobre els dubtes generats al voltant de Juan Merino i demana unió i concentració en el Rayo als seus companys i l'entorn grana

 

Xavi Molina ha exercit avui de capità i ha donat la cara. En els dies més complicats de la temporada, el canongí ha lluit la condició de capità avui al Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio i EsportsdelCamp.cat per analitzar el present d'un Nàstic que encara paeix l'empat de dissabte contra l'Oviedo al Nou Estadi. Dos dies després de l'enèsima decepció a la Budallera, Molina té clar que «no ens podem permetre la primera part de l'altre dia, teníem al cap unes coses i va sortir tot el contrari». La pèssima primera meitat va quedar compensada amb un segon on l'equip va assetjar als asturians fins que va caure l'empat, quedant-se a només una jugada de guanyar el partit. A aquest argument s'agafa un vestidor que deixa que «un equip derrotat i mort no fa la segona part que vam fer, estem amb l'entrenador i el cos tècnic a mort», ha explicat Molina aquest migdia.


Sobre la figura de Juan Merino i el possible ultimàtum sobre el gadità depenent del resultat a Vallecas, Molina reconeix que «seria molt estrany» un relleu a la banqueta quan quedin tres jornades pel final del torneig i demana concentració: «Si hi ha distraccions al voltant de l'equip, no anirem pel bon camí. Ens hem de centrar en el Rayo i si tothom posem els cinc sentits en guanyar, podrem fer-ho». El canongí ha tractat altres qüestions que pots veure en el vídeo de la pàgina superior del text.

 

Xavi Molina | Joan Alfons LópezComentaris

envia el comentari