Ultimàtum del Nàstic a l'empresa de seguretat del club i toc d'atenció a Orgull Grana

El màxim mandatari grana ha passat per Tarragona Ràdio en el Dia Mundial de la Ràdio per comentar l'actualitat del club

 

El Nàstic-Alcorcón de dissabte passat va quedar marcat per l'empat aconseguit sobre la gespa però també per dues incidències externes al terreny de joc. Una d'elles va ser l'absència del grup d'animació Orgull Grana a la graderia habitual de Gol de Muntanya. Els seguidors més sorollosos de l'equip van negar-se a entrar a les graderies després que un dels Mossos d'Esquadra presents a les portes d'accés al camp identifiqués un membre de la penya i li entregués una denúncia pels incidents entre seguidors del CF Reus i Nàstic abans del derbi del passat mes de novembre. Això va provocar que, com a mostra de solidaritat, cap dels seguidors de la penya entrés a l'estadi. Josep Maria Andreu, president del Nàstic, creu que «Orgull Grana es va equivocar, no podem agafar una rabieta així perquè l'equip ens necessita. El Mosso va identificar la persona i va entregar-li la denúncia però no el van prohibir entrar al camp». Andreu ha volgut deixar clar que els membres d'Orgull Grana «són bons xavals però han d'entendre que s'han de complir una sèrie de normatives».


D'altra banda, Andreu s'ha mostrat molt més dur amb l'empresa de seguretat contractada pel Nàstic que controla els accessos al camp i realitza els pertinents escorcolls i filtració d'objectes per accedir a les graderies. Abans del duel contra l'Alcorcón, el cel amenaçava pluja i alguns seguidors van presentar-se al Nou Estadi amb els seus paraigües, objectes que va generar més d'una disputa amb els seguidors. En aquest sentit i després de les crítiques rebudes al club per les formes i execucions dels escorcolls, el màxim mandatari grana ha assegurat que «l'empresa que fa la vigilància del Nàstic també tindrà dissabte vinent una final. Si rebem alguna queixa més, no continuarà treballant pel club. Els socis i aficionats són clients de l'entitat i els hi hem de donar facilitats», ha sentenciat.

 

Pel que fa al terreny purament esportiu, Andreu considera «insuficient» la millora del Nàstic amb Juan Merino perquè no dóna «per sortir d'on estem» i lamenta que «cada vegada que tenim l'oportunitat d'enganxar-nos, ho perdem». Segon el president, «tenim una bona plantilla, uns molts bons jugadors però no hem sabut fer el bloc i un grup compacte que ens donés tot el que volíem». Josep Maria Andreu ha tractat altres qüestions en una entrevista que pots veure en el vídeo de la part superior al text.

 

Josep Maria Andreu ha mostrat el seu malestar amb l'empresa de seguretat de forma contundent | Joan Alfons López

 
Comentaris
Nasticfans
Andreu complice!!
2
Joselu
Orgull grana, siempre a correr! Ja ens veurem al Derbi. Ja.
5
Sang roiginegre
Vosté quan es jubili podría vendre cupons de la ONCE. Però en cara es creu que se salvara? No enganyi més a la aficiò. Por cierto, aquellos personajes que salían aquí en este foro como el del Nastic o muerte a donde están? Estáis escondidos como ratas de cloaca?
3
Jose
Ja fa temps que aquest vigilants es pasen bastan, jo fa temps que els agest futut fora
1
nastikero83
SI VENIS AL DERBI JAJJAJAJAJAJAJAAJJA PAYAO
1
Para el sang roig i mer..da
Pero y a ti q t importa lo q le diga o le deje de decir a nuestra afición? Que garrulos q llegais a ser pobrecitos...Preocúpate de los tuyos y de tu amo el Olive ese q más pronto q tarde vosotros si q volvereis a las cloacas, q es donde siempre habéis estado personajes, vuestro hábitat natural. PD: la q vende cupones de la ONCE sabes quien es? Tu ma..dre la muy fea jajajsj. Y a todos los valientes q quieran venir q vengan q seréis bien recibidos XD, os esperan muchas sorpresas!
2

envia el comentari